Blegdamsvej 28D, Fredens Gaard, Bolig 29
2200 København N
Kontantpris
kr. 6.850.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.399

Blegdamsvej 28D, Fredens Gaard, Bolig 29
2200 København N

Ejerlejlighed , 102m2

Moderne luksus gårdhus på 102 m2! Lige ved Sankt Hans Torv

Del bolig
Følg bolig

NB!! Åbent hus foregår i det møbleret gårdhus hver søndag mellem 13.00 - 13.30

Der er tænkt over det gode byliv, da stregerne til gårdhusene i Fredens Gaard blev sat. Gårdhuset har direkte adgang til private uderum. Det er her, man finder ro og lader sjælen op. I boligen i Fredens Gaard har HTH kræset for køkkenerne i smukke, hvide rene flader - ud fra bevidstheden om, at det er tanker og viden om arkitektur og stemning, der giver drømme liv. På badeværelser og toiletter fuldendes følelsen af velvære og luksus med HTH stilrene hvide badeværelsesmoduler og integreret vask. Æstetik og funktionalitet i ét.

Fra det vibrerende Nørrebro til det eksklusive Østerbro
Boligerne i Fredens Gaard er placeret midt imellem to af Københavns mest attraktive bykvarterer. I den ene retning direkte til Skt. Hans Torv - et af de mest levende og hippe café- og restaurantområder på det Indre Nørrebro. Her ligger den legendariske biograf, Empire Bio, i Guldbergsgade, og de små gader omkring myldrer af liv og specialbutikker. På Skt. Hans Torv kan man nyde en brunch i solen i selskab med en skønsom blanding af intellektuelle bohemer, kreative studerende og børnefamilier. Går man i den modsatte retning fra boligen i Fredens Gaard, kan man på under fem minutter nå det fashionable område omkring Trianglen og Nordre Frihavnsgade på Østerbro. Her ligger finere spisesteder og butikker med kvalitetsvarer langs Østerbrogade, der forbinder bydelen med Hellerup. Østerbro er populær blandt børnefamilier og kendt for sine gode skoler og daginstitutioner.

Fredens Park og Fælledparken
Rundt om hjørnet fra Fredens Gaard, ligger Fredens Park. Parken er en lille perle af et grønt fristed for områdets beboere. Her er opført en legeplads for børnefamilier med trampoliner, gynger, klatrestativer og græs-arealer til solbadning, boldspil og gåture. Er man til en lang spadseretur ligger et af byens største grønne anlæg, Fælledparken, ganske nær. Parken blev anlagt fra 1906 til 1914, og er i dag fredet som en af byens vigtigste grønne områder.

Tæt på den nye metro
Med en placering tæt på Søerne og Østerbro kører de fleste bybusser i nærheden, og du er i gåafstand til den nyanlagte metrostation, Trianglen. Et strejf af det historiske København Den traditionelle okkergule farve var hyppigt brugt på mange baggårdshuse, der blev opført i de gamle kvarterer i København, blandt andet Nyboder og på. I Fredens Gaard går de okkergule flader igen som et tema, der binder hele byggeriet sammen og danner en smuk kontrast til de grønne træer og natur.

Velkommen indenfor i det størst af gårdhusene. Her fornemmer du virkelig de ekstra m2. Boligen indeholder i stueetagen: åben fordelings entre med plads til garderoben, gæstetoilet, flot trappe til 1 salen, samt boligens hjerterum det store køkken/alrum og stue. Fra dette rum har du ligeledes adgang til boligen 2 terrasser. Køkkenet er et lyst minimalistisk HTH
køkken med alt i hårde hvidevarer (Miele).
1 salen indeholder: Badeværelse opført i grå 30x60 klinker med separat
bruseniche, gulvvarme og kombineret vaske-og tørretrumbler, soveværelse med god plads til garderoben, samt 2 værelser - perfekt til eksempelvis børneværelse eller kontor.
Gulvene er smukke hvidpigmenteret egetræes gulve fra Tarkett.

Ejerforeningen tilbyder udover en skøn gård hele 2 fantastiske tag terrasser til fælles afbenyttelse, samt egen p-kælder (tilkøb)

Ejendommen forventes klar til indflytning 01.06.2020.

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt projektleder
Sagsnummer 118FG-P0029
Byggeår 1920 / 2020
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 102 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 345.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 27.572 / 24.400

Tilmeld dig til Åbenthus hos Paulun Bolig Østerbro - ring 35 38 14 50

Her forneden kan du se, hvornår vi har åbent hus igen.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores åbent hus.

Mvh.
STAD Projekt

Tilbage til kalender

Martin Elsrud

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.