Amager Strandvej 58F, 5. th., Amager Strandvej 58, Bolig 1060
2300 København S
SOLGT

Amager Strandvej 58F, 5. th., Amager Strandvej 58, Bolig 1060
2300 København S

Ejerlejlighed , 74m2

Amager Strandvej 58 - Stor 2 værelse med super udsigt til Øresund!

Følg bolig
Del bolig

Det åbne hus afholdes på Ved Amagerbanen 37, st.

Lækker 2 værelses på 73 kvm med lyst sydvendt køkken-/alrum. Stuen byder på fransk altan samt karnap med store vinduespartier, hvilket giver et fantastisk lysindfald. Fra soveværelset er der direkte adgang til altanen med aftensol, hvor du kan nyde de lange sommeraftener. Badeværelset byder på Dornbracht armatur, matteret glasdør som afskærmning foran vaskesøjle, afskærmning til brusenichen i glas med glasdør samt store lækre fliser på 90*45 i betongrå.

Super beliggenhed lige ved Øresund og Amager strandpark. Du har ligeledes 2 metrostationer tæt på - Øresund og Lergravsparken, hvorfra man kan komme enten ind til Kgs. Nytorv eller ud til lufthavnen på ca. 6 min. Amager Strand er i rivende udvikling og med en beliggenheden lige til stranden vil det føles som at være i en feriebolig i udlandet lige ved stranden, så glemmer du håndklæder eller lignende har du kun 2 min. på gåben hjem. Kort sagt det her er den perfekte beliggenhed. Områdets kvaliteter er mange, herunder fantastisk natur, caféer, bagere & restauranter, fitnesscenter og den hyggelige Sundby Havn. Disse kvaliteter krydret med de mange besøgende, er med til at skabe den unikke stemning, som leder tankerne hen på de sydlandske promenader. Der vil også komme en promenade med nye butikker hele vejen fra Øresundsvej til Italiens Kvarteret. Fra Amager Strandvej og ned langs bebyggelsen mod øst og vest etableres frodige grønne kiler. Parkområder, som gør det nemt for både beboere og besøgende at komme til og fra kyststrækningen og områdets øvrige tilbud. De grønne kiler skaber luftige rum omkring boligerne og indbyder samtidig til udendørs pauser og aktiviteter. I midten af bebyggelsen mod vest etableres et stort grønt og fælles gårdrum. Der kommer parkering til cykler i kælderen.

Lejlighederne har store lysindfald fra de høje vinduespartier og altanrum gør hele forskellen - der er i det hele taget lagt stor vægt på daglig trivsel og samværet med familie og venner i boligernes åbne stuer og køkkener. Tagterrasser/altaner med belægning af Kebony træ, værn i galvaniseret stål med lodrette balustre og håndliste i træ. Rummelige køkkener med spiseplads og masser af lysindfald fra gulv til loft. Der bliver ca. 2,60 meter til loftet i det meste af lejligheden. Så lejlighederne er meget lyse. De stilrene køkkener fra HTH matcher hverdagens behov for effektiv funktion og imødekommer samtidig drømmen om det smukke designerkøkken. Med hårde hvidevarer fra Siemens, underlimet stålvask med Quooker som standard, og grebsfrie elementer er alle forudsætninger på plads for velfungerende hverdagskokkerier og weekendens menuer med lidt ekstra 'topping'. Mod Amager Strandvej monteres ventilationsvinduer, som reducerer støj når der skal åbnes for frisk luft. Badeværelset med flotte grå fliser, hvide skabselementer fra HTH og vaskesøjle fra Siemens. De smukke lyse trægulve i boligernes køkken alrum, stuer og værelser er fra det anerkendte firma Tarkett - og der er naturligvis gulvvarme nedenunder, i alle rum.

Forcer ved denne ejendom:
Lige ved lystbådehavnen og kort gåafstand til Metro og Amager Strand
De fleste lejligheder har havudsigt til Øresund og udsigt til lystbådehavnen og nogle til selve Amager Strand og Sverige
Ca. 2,60 meter til loftet
Størst afstand til nabobygningen mod syd ifht. lokalplanen
Beliggende lige ud til den kommende bredde grønne kile syd med super opholdsarealer og legepladser
Mulighed for tilvalg af P-plads i kælderen under ejendommen
Mod Amager Strandvej kommer der dobbeltvinduer også kaldet russervinduer som reducere støjen og hvor du kan lufte ud uden at åbne vinduet
Alle har eget kælderrum
Elevator i alle opgange - fra p-kælder til lejligheden.
Store lækre fliser i badeværelset på 90*45 i betongrå
ALT DET HER ER MED I PRISEN:
Quooker i køkkenet, dørtelefon med video, Dornbracht armaturer, matteret glasdør som afskærmning foran vaskesøjle, afskærmning til brusenichen i glas med glasdør, kebony træ på alle terrasser og altaner, alle hårde hvidevarer er minimum energiklasse A++, afskærmning mellem terrasser i stueetagen samt på tagterrassen på 1,3 meter, mod Amager Strandvej kommer der dobbeltvinduer også kaldet russervinduer som reducere støjen og hvor du kan lufte ud uden at åbne vinduet
Sælger forventer at etablere alt dette:
- Fælleslokale på ca. 200 m2 som kan bruges til fødselsdage mv.
- 2 gæstelejligheder med badeværelse og the-køkken som beboere kan booke til overnattende gæster. - Alm. cykelparkering og til ladcykler i kælderen.
- Aflåst depotrum til kajakker og surfboards.
KUN 25.000 I UDBETALING

Store lysindfald fra de høje vinduespartier og altanrum gør hele forskellen - der er i det hele taget lagt stor vægt på daglig trivsel og samværet med familie og venner i boligernes åbne stuer og køkkener.
Rummelige køkkener med spiseplads og masser af lysindfald fra gulv til loft. Lejlighederne er meget lyse.
Stilrene køkkener fra HTH i hvidt model VH-7 grebsfri. Hårde hvidevarer fra Siemens. Du vil stadig kunne lave tilvalg af gulve, fliser, køkken, bad og hårde hvidevarer.

Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Sagsnummer 025AS-P1060
Byggeår 2021
Energimærke A
Rum 2
Boligareal 74 m 2