Drechselsgade 18, 10. tv., Sfinxen
2300 København S
Kontantpris
kr. 7.595.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.930

Drechselsgade 18, 10. tv., Sfinxen
2300 København S

Ejerlejlighed , 113m2

Luksus 3V'er med fuld panoramaudsigt i Sfinxen på Islands Brygge

Følg bolig
Del bolig

Sfinxen er en ny boligbebyggelse på Islands Brygge, der udformes som et udsigtstårn, hvor lyset og udsigten skaber den unikke karakter. Et andet kendetegn ved denne bebyggelse er det kompromisløse fokus på kvalitet i projektet. Kvaliteten er først i top, når det også er et dejligt sted at bo. Derfor er lejlighederne tegnet på de kommende beboeres præmisser og med en arkitektonisk kompromisløshed, som vi er stolte af. De, der flytter ind i Sfinxen, får en bolig, hvor der er arbejdet minutiøst med alle dimensioner - design i detaljen, funktionel komfort og skønhed i de store linjer.

Islands Brygge er et attraktivt sted i byen. Beliggenheden er et tilbud til det moderne bymenneske, som gerne vil nyde storbyens mange muligheder og samtidig bo med havnen og grønne arealer som tætte naboer. Her lever man med i årstiderne og ser himmelen hver dag - uden at miste storbyens puls. I dag byder Islands Brygge på et charmerende nærmiljø med havnebad, butikker, caféer og gode indkøbsmuligheder. Den populære havnepark med kulturarrangementer og et væld af friluftsaktiviteter som roning, beachvolley, petanque og legepladser skaber liv i området året rundt. Sfinxen er placeret i den sydlige del af Islands Brygge, et unikt byudviklingsområde med høje ambitioner. Her skabes de kommende år en ny bydel af lave rækkehus bebyggelser, kombineret med attraktive pladser og enkelte identitetsskabende bygninger i stor skala.

Sfinxen bliver et markant byggeri i området og vil være med til at give bydelen sin egen unikke karakter. Mod vest tilpasser Sfinxen sig i højden de omkringliggende byggerier i to etager, og mod øst rejser den sig i 12 etager. Tårnet er trukket tilbage i forhold til den omlagte Artillerivej, så der skabes plads til et stort sydøstvendt byrum. I tårnet er placeret en række gennemlyste udsigtslejligheder, der alle er orienteret mod både øst og vest. Sfinxen er skabt med mest mulig vinduesareal. Store glaspartier giver frit udsyn og dagslyskvaliteter i særklasse. Lyset bliver lejlighedernes dekoration. Dagens gang, årstidernes lys og himmelens farver giver disse lejligheder en helt unik karakter.

Udsigten er noget særligt. Med Amager Fælled til den ene side og Københavns Havn til den anden er der tæt kontakt til både byen, vandet og de grønne vidder.

Lejligheden tilbyder sammenhængende stue og køkken-alrum, master bedroom med walk-in closet, stort værelse, rummelig entre med garderobe og indbydende badeværelse. Der er kræset for materialerne lige fra snedkerkøkkenet, højeste kvalitet i hårde hvidevarer, ekstra skabsplads, plankegulve til adgang til dejlig altan fra køkkenalrum og stue.

Der er så mange skønne detaljer, vi gerne vil fremhæve ved boligen, udsigten og beliggenheden, at det simpelthen kræver en fremvisning at give alting den opmærksomhed, det fortjener. Kontakt Paulun Bolig, Islands Brygge for en fremvisning, hvor I får det hele med.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til Paulun Bolig på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale Paulun Bolig på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt projektleder
Sagsnummer 255SF-P1001
Byggeår 2019
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 113 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 380.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 30.646 / 27.032

Claus Haagensen

Butikschef, Ass. partner

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.