George Marshalls Vej 29, 6. TV., C1 604, Bolig 239
2450 København SV
Kontantpris
kr. 7.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.225

George Marshalls Vej 29, 6. TV., C1 604, Bolig 239
2450 København SV

Ejerlejlighed , 127m2

Tangholm - Nordisk elegance langs kanalerne

Følg bolig
Del bolig

Boligbeskrivelse: Skøn lejlighed med to altaner og god plads til den lille familie. Fra entréen er der adgang til to mindre værelser med indbygget skab og udsigt til det skønne gårdrum. Endvidere adgang til husets ene badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen går man videre ind i det store køkken/spise/opholdsrum med altaner i hver sin ende ? og dermed attraktiv gennemlysning! Altanen mod nordøst og det store gårdrum byder på herlig morgensol og plads til både spisning og hygge. I den anden ende af opholdsrummet er der adgang til det store master bedroom med indbyggede skabe, eget badeværelse og udsigt til kanalen. Fra spisepladsen vælter lyset ind gennem det store vindues- og dørparti med udgang til altanen på kanten til kanalen mod sydvest og Kærholm og skønt kig ned mod det store havneløb ? med masser af maritim atmosfære.

TANGHOLM er den nordligste af Engholmenes kanaløer og den første man møder, når man kommer ad hovedkanalen mod syd. Det er den største boligø i kanalbyen, og den yderste ø mod Havneholmen - tættest på byen.
Med ca 260 boliger i forskellige størrelser, former og udtryk, vil arkitekturen kunne huse alle livets faser. Lejligheder med to, tre eller fire værelser, og penthouseboliger i to etager, giver plads og muligheder til boligdrømme i alle aldre. Det store grønne gårdrum på TANGHOLM - det største i Engholmene-familien - åbner sig mod den store havnekanal med siddemiljøer og træbrygger.
TANGHOLM består af syv delikate bygningskroppe med hver sit arkitektoniske udtryk. Tætstillede huse, som i et unikt fællesskab danner den store U-formede bebyggelse, og fremstår som en moderne karréstruktur med varierende og raffinerede facadeudtryk. Tegl, facadeplader og vinduesrammer i lyse, mellemtonede og mørke farvenuancer, der på skift spiller sammen og mod hinanden, og tilfører en næsten let og svævende signatur til den store bebyggelse.

Nærværende salgsopstilling erstatter alle tidligere udarbejdede salgsopstillinger. Ved indgåelse af købsaftale udarbejdes ny salgsopstilling, hvori der kan forekomme ændringer.

Kom til åbent hus i prøveboligen beliggende Andrei Sakharovs Vej 19, st.tv., 2450 København SV.

www.engholmene.dk

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt projektleder
Sagsnummer 255TH-P0238
Byggeår 2021
Energimærke A
Rum 4
Boligareal 127 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 365.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 29.544 / 26.147

Åbent hus i BoligShoppen, Andrei Sakharovs Vej 19, st. tv., Lyngholm, 2450 KBH SV

Her forneden kan du se, hvornår vi har åbent hus igen.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores åbent hus.

Mvh.
STAD Projekt

Tilbage til kalender

Natascha Dannerfjord Styrk

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.