Kirkebjerg Parkvej 2B, 3. tv., Kirkebjerg Park House, Bolig 100
2600 Glostrup
SOLGT

Kirkebjerg Parkvej 2B, 3. tv., Kirkebjerg Park House, Bolig 100
2600 Glostrup

Ejerlejlighed , 110m2

Moderne lejligheder med store altaner eller terrasser i Glostrup

Del bolig
Følg bolig

Nyopførte lejligheder i hjertet af det 'nye Glostrup' med elevator i ejendommen

Et hus med karakter og atmosfære Bebyggelsen i tre 'længer', med seks og syv etager, opføres i smukke 'håndstrøgne' sten fra Randers Tegl. I rødbrune nuancer med sort farvespil fremstår huset dermed fra starten med patina, som giver et både varmt og gedigent udtryk. De rene og enkle arkitektoniske linjer tilfører Kirkebjerg Park House karakter og giver bebyggelsen en stilren identitet. Alle stuelejlighederne har skønne terrasser, hvor Alle lejligheder har store rummelige og møblérbare altaner, hvoraf 18 er unikke hjørnealtaner!

Boligerne er fordelt på 3- og 4-værelses lejligheder med store vinduespartier og altandøre, som sørger for optimalt lysindfald og giver bebyggelsen et åbent og velkomment aftryk. De store køkken-alrum har plads til både spisende gæster og hverdagens praktiske opgaver - med masser af lys og udgang til altanen. Køkkenet fra HTH, med hvide glatte flader, skaber et stilrent, moderne og tidløst udtryk. Der er lys og rummelighed i lejlighederne, som alle har egeparketgulve fra Moland. Firmaet har i mere end 25 år udviklet
materialer i tæt samarbejde med både kunder og leverandører - med fokus på kvalitet, troværdighed og engagement.

Rummeligt soveværelse med masser af lys fra det store vindue - og plads til personlig indretning og rolige nætter. Badeværelse med lyse klinker på gulvet, unidræn i brusenichen og væghængt toilet. Det hvide skabselement skaber stilren harmoni i lejlighedens 'våde' rum.

Livet leves i Kirkebjerg Park House - i trygge, moderne rammer De attraktive lejligheder opføres midt i et område i spændende udvikling - som en central del af Glostrups nye, inspirerende bymidte henover jernbanen. Bebyggelsen, i seks og syv etager, fremstår i varme rødbrune sten med store vinduespartier og rummelige møblérbare altaner, heraf flere hjørnealtaner. Boligerne indeholder alle moderne bekvemmeligheder i et gedigent og stilrent arkitektonisk udtryk fordelt på 3- og 4-værelses lejligheder - til både små og store familier samt seniorer. Et grønt og rekreativt gårdmiljø udgør hjertet af Kirkebjerg Park House med bl.a. borde og bænke, grillplads og fitnessredskaber - samt sandkasse til de mindste. Her er både plads og mulighed for afslapning og samvær i trygge, frodige rammer.

Parkeringskælderen under gårdrummet og bebyggelsen, med p-pladser både ude og inde, samler Kirkebjerg Park House og forbinder de forskellige niveauer. Rekreativt og inspirerende miljø i gårdrummet midt i Kirkebjerg Park House - med plads til fælles og individuel udfoldelse.

I hjertet af Glostrups nye udvidede bymidte henover jernbanen vil Kirkebjerg Park House have masser af tilbud inden for gåafstand, bl.a. caféer, restauranter, dagligvarebutikker og specialforretninger. Glostrup Shoppingcenter, som ligger blot få minutter væk til fods, bugner desuden af en lang række kendte mærkevarer inklusiv Apotek, boghandel og andre af hverdagens fornødenheder.Glostrup Station og den kommende letbane nås hurtigt og nemt fra Kirkebjerg Park House, med både lokale og regionale forbindelser.

Nogle af 3D-visualiseringerne viser eksempler på løsninger og materialer, som kan vælges mod en merpris, eller som kan udføres efter overtagelse. Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, findes i materialebeskrivelsen. Billeder af bygningen, gården, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer. Plantegninger er ikke målfaste, og der tages forbehold for ændringer.

Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Sagsnummer 215KH-P0100
Byggeår 2020
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 110 m 2