Plantagevej 76, 1. TV., Parkkanten, bolig 73
2610 Rødovre
SOLGT

Plantagevej 76, 1. TV., Parkkanten, bolig 73
2610 Rødovre

Ejerlejlighed , 116m2

Fantastisk lejlighed med masser af lysindfald og en dyb altan!

Del bolig
Følg bolig

Parkkanten - Irmabyen.
Stor 3'værelses lejlighed, med mulighed for et ekstra værelser.

Fremvisning med tilmelding hver søndag kl. 12-14.- Ring til Nybolig på 36 70 80 00 og book en fremvisning KUN for dig

Lejligheden er indflytningsklar og der kan aftales en hurtig overtagelsesdag


PARKKANTEN indeholder 98 topmoderne lejligheder i 6 etager. Med en unik beliggenhed direkte til IrmaByens egen park, har uderum og udsigt været en vigtig faktor ved skabelsen af dette byggeri. Stuelejlighederne har naturligvis også store terrasser mod det frodige grønne, parkareal mod øst. Små forskelligartede pladser og rum
omkring bebyggelsen skaber lethed og diversitet til glæde for både PARKKANTENs beboere og byens øvrige boligejere. Desuden kalder boligernes veldisponerede indre linjer på inspirerende indretning og æstetik, når livet skal leves bekvemt og behageligt.
Boliger til skønne hverdage - med udsigt Inden for i lejlighederne i PARKKANTEN er rammerne sat for individuel og personlig indretning. Gedigne materialer overalt gør, at boligerne fremstår stilfulde og i bedste kvalitet med store vinduespartier og glasflader. Lyse plankegulve og gulvvarme skaber nordisk stemning og giver praktisk rummelighed, og ikke mindst altanerne og terrasserne til de forskellige boligtyper tilfører lejlighederne et ekstra uderum til sommerluksus og vinterhygge...
Køkkenerne i PARKKANTEN er fra HTH med smukke og enkle, hvide flader på overskabe og skuffemoduler, og med underlimet vask og hvid corestone bordplade. Alle boligens hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturet er fra Quooker - forberedt til hot water. Hvis man ønsker at tilkøbe dette.

Penthouseboliger med sol på toppen
På 6. sal har PARKKANTEN en særlig etage med penthouseboliger i to plan, som afsluttes med attraktive, private tagterrasser øverst oppe, hvor udsigten til parken og landskabet mod øst og til hele Irmabyen mod vest er til at forstå!
De rummelige boliger har store altaner mod vest, præcis som de øvrige lejligheder i PARKKANTEN, men det private taghus på toppen, med udgang til det ekstra og eksklusive uderum, gør selvsagt penthouselejlighederne unikke. Hver bolig er adskilt af en væg i mørkt aluminium, og der er desuden mulighed for etablering af udekøkken eller opbevaringsrum på de solbeskinnede kvadratmeter.Om aftenen, når mørket falder på, vil bygningen med sine taghuse fremstå som lysende, kontrastfyldte elementer, og vil opleves som pejlemærker i det store landskab. Arkitekturen lever døgnet rundt - på alle etager.De rummelige boliger har store altaner mod vest, præcis som de øvrige lejligheder i PARKKANTEN, men det private taghus på toppen, med udgang til det ekstra og eksklusive uderum, gør selvsagt penthouselejlighederne unikke.

Arkitektur i takt og rødlig tone
PARKKANTEN er tegnet af Arkitema Architects. Tegnestuen, som blev født i Århus i 1969, har altid tegnet boliger i ´menneskeskala´ med lige dele fokus på brugeren, på bygherre og på det omkringliggende samfund - parametre som alle mødes i PARKKANTEN i en markant og funktionel arkitektur på kanten af by og park.
Her får arkitekturen lov at spille sammen med landskabet i et minimalistisk og taktfast formsprog i varme, rødmelerede tegl. Facadernes komposition med dybtliggende vinduer og tilbagetrukne partier i murstenene skaber et særligt lodret skyggespil om dagen og et smukt, flimrende udtryk af lys og mørke om aftenen. Altaner og vinduespartier i PARKKANTEN er placeret lodret over hinanden, og vekslingen mellem husenes smalle og brede vinduer og glasflader giver et levende spil i skiftet mellem helt mørke, silkematte aluminiumsflader - et smukt og skulpturelt udtryk er født. Altanerne, med mørke kompositbelægninger, er udført med fronter i klart indspændt glas og med sider i matsort glas - delikate finesser, som er med til at tilføre bygningerne et elegant og stilrent udtryk.

De røde tegl ser grønt
Lejlighederne i PARKKANTEN nyder alle godt af beliggenheden langs det store og åbne parklignende terræn i Irmabyens nordøstlige hjørne. Det landskabelige grønne rum er tilgængeligt fra alle sider, således også for øvrige beboere og besøgende i Irmabyen. Det frodige åndehul har masser af grønne nuancer med både blomstrende beplantninger og høje og lave træer - samt et par enkelte blå nuancer, i form af regnvandsbassin med skiftende vandstand. Offentlige stisystemer gør parken let tilgængelig og sikrer generelt, at cyklister og fodgængere har gode forbindelser i hele området. Den grønne zone fortsætter mod syd i Irmabyen og ender i en ´spids´ for foden af Kaffetårnet. Forløbet betegnes samlet ´Den Grønne Kile´, som gennemtænkt og naturligt sætter alle boligområderne elegant på pause... så at sige.


Forbehold
Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, findes i materialebeskrivelsen. Der tages forbehold for de i brochuren nævnte materialer. De valgte og nævnte materialer er et udtryk for et generelt kvalitetsniveau. Der tages forbehold for produktændringer, udgåede produkter, projektændringer, ændringer i myndighedskrav, trykfejl og andre fejl.

Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Sagsnummer 215PK-P0073
Byggeår 2020
Energimærke A2015
Rum 3
Boligareal 116 m 2