Bydammen 21, st. tv., Bolig 1
2750 Ballerup
Kontantpris
kr. 2.475.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.828

Bydammen 21, st. tv., Bolig 1
2750 Ballerup

Ejerlejlighed , 75m2

Bydammen - nye boliger i Ballerup Bymidte

Følg bolig
Del bolig

SKØNNE LYSE EJERLEJLIGHEDER PÅ CENTRAL PLACERING I BALLERUP BYMIDTE
Shopping, kultur, grønne områder, offentlig transport og skoler. Alt er inden for gåafstand. Nu opføres 77 arkitekttegnede lejligheder med direkte udgang til egen altan eller terrasse, elevator og skønne fællesarealer med legeplads og grøn gård. Her får man et vedligeholdelsesfrit hjem med alle de bekvemmeligheder en moderne bolig tilbyder. Med store lyse vinduespartier, trækkes masser af dagslys indenfor. Boligerne bliver opført i enkel, lyst og nordisk design, med køkkener i rene linjer fra HTH og gulve i egetræs lamelparket.

Bydammen opføres med to- tre- og fireværelses lejligheder nær Ballerup Station, hvorfra der kører tog til København. København kan nåes på 30 minutter. Udover nem adgang til offentlig transport, er der mulighed for køb af en p-plads i ejendommens kælder. Her vil der ligeledes være depotrum til alle boliger samt mulighed for at parkere sin cykel i tørvejr indendørs. Alle lejlighederne har direkte adgang til Udearealer, terrasse eller altan - der er desuden flere fælles tagterrasser i som beboerne kan benytte sig af.

Det spændende byggeri tegnet af den anerkendte tegnestue Arkitema Architects, der siden 1969 har været toneangivende inden for nordisk design og bygningstradition.

Se hvornår vi har åbent hus
Sagsnummer PR-BY001
Byggeår 2021
Energimærke A
Rum 2
Boligareal 75 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 125.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 9.981 / 8.757

Vi har Åbent Hus hos danbolig Ballerup – Centrumgade 14 Glostrup

Her forneden kan du se, hvornår vi har åbent hus igen.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores åbent hus.

Mvh.
STAD Projekt

Tilbage til kalender