Strandpromenaden 21, 1. tv., Kronborg Strand, Bolig 58
3000 Helsingør
Kontantpris
kr. 5.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.473

Strandpromenaden 21, 1. tv., Kronborg Strand, Bolig 58
3000 Helsingør

Ejerlejlighed , 136m2

Livsnyder lejlighed i særklasse

Følg bolig
Del bolig

På en smuk naturgrund længst mod nord, kun et blik fra Kronborg Slot, ligger nogle ganske særlige boliger - opkaldt efter placeringen på stranden og sin historiske nabo.
KRONBORG STRAND er udført i høj arkitektonisk kvalitet med respekt for den unikke beliggenhed, i stilrene materialer og varierende bygningshøjder. Her bor man omgivet af både natur, by, historie og friluftsliv - lige ud til Øresund. Moderne, lyse boliger med store møblérbare altaner og masser af sjælden luksus i form af bl.a. snoede stisystemer, sand og strand.
Så snart man træder inden for i lejlighederne er man slet ikke i tvivl om, at her er fokus på materialer af højeste kvalitet. De store vindues- og dørpartier inviterer nærheden til stranden og vandet ind i boligernes rum - med optimalt udsyn over vandet og strandengen. De lyse trægulve tilfører en moderne lethed og skaber det perfekte udgangspunkt for enhver indretning. Personligt og smagfuldt. Stilrene, mat hvide køkkener fra HTH, bringer naturen inden for og kobler hverdagsrutiner med æstetisk nydelse. De smukke klinker på gulv og i brusenichen på badeværelserne, matcher perfekt med de enkle hvide elementer og løfter således boligens 'våde' rum til velværerum i luksusklassen.
Facaderne i træ og farvet beton i gyldne nuancer smelter smukt sammen med omgivelserne, strandengen og marhalmen. Således tilføres bebyggelsen et markant ydre, som en moderne og æstetisk signatur i området.
Her er tale om en spændende bolig i 2 veldisponerede plan med 2 skønne balkoner. Her bor du tæt på stranden og med flot udsigt over sundet. Her bydes du velkommen i entreen som fordeler sig til det store forældresoveværelse, smagfulde og stilrene badeværelse med brus og videre til det imponerende køkken/alrum med smuk udsigt over Sundet. Et malerisk lysindfald og udgang til den møblerbare balkon med den skønne udsigt over strandengen, Øresund og den frodige svenskekyst. Herfra kan dagens måltider uhindret nydes. Fra hallområdet føres du videre op til tagetagen med loft til kip. Her inviteres du indenfor i den usammenlignelige opholdsstue med udgang til endnu en balkon, hvorfra de lange smukke sommeraftener med den fantastiske udsigt og det eftertragtede nordlys kan nydes. 2 store børneværelser samt stilrent gæstetoilet.
Her kan du nyde en livsstil i absolut særklasse.
Se mere på www.kronborgstrand.dk.

Kontakt projektleder
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Sagsnummer 215KS-P0058
Byggeår 2020
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 136 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 260.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 20.922 / 18.371

Katrine Enø

Projektleder, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.