Strandpromenaden 21, st., Kronborg Strand, Bolig 57
3000 Helsingør
Kontantpris
kr. 5.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.288

Strandpromenaden 21, st., Kronborg Strand, Bolig 57
3000 Helsingør

Ejerlejlighed , 128m2

Fantastisk lejlighed!

Del bolig
Følg bolig

På en smuk naturgrund længst mod nord, kun et blik fra Kronborg Slot, ligger nogle ganske særlige boliger - opkaldt efter placeringen på stranden og sin historiske nabo.
KRONBORG STRAND er udført i høj arkitektonisk kvalitet med respekt for den unikke beliggenhed, i stilrene materialer og varierende bygningshøjder. Her bor man omgivet af både natur, by, historie og friluftsliv - lige ud til Øresund. Moderne, lyse boliger med store møblérbare altaner og masser af sjælden luksus i form af bl.a. snoede stisystemer, sand og strand.
Så snart man træder inden for i lejlighederne er man slet ikke i tvivl om, at her er fokus på materialer af højeste kvalitet. De store vindues- og dørpartier inviterer nærheden til stranden og vandet ind i boligernes rum - med optimalt udsyn over vandet og strandengen. De lyse trægulve tilfører en moderne lethed og skaber det perfekte udgangspunkt for enhver indretning. Personligt og smagfuldt. Stilrene, mat hvide køkkener fra HTH, bringer naturen inden for og kobler hverdagsrutiner med æstetisk nydelse. De smukke klinker på gulv og i brusenichen på badeværelserne, matcher perfekt med de enkle hvide elementer og løfter således boligens 'våde' rum til velværerum i luksusklassen.
Facaderne i træ og farvet beton i gyldne nuancer smelter smukt sammen med omgivelserne, strandengen og marhalmen. Således tilføres bebyggelsen et markant ydre, som en moderne og æstetisk signatur i området.
Her bor du nærmest direkte på stranden i 1. række og dog let tilbagetrukket. Her er masser af lys, luft og intet mindre end en fantastisk udsigt over strandengen, Øresund og den smukke svenskekyst. Her bydes du velkommen i entreen der fungerer som fordelingsrum til det stilrene gæstetoilet og det store kontor mod syd. Herfra føres du videre til den rummelige og lyse vinkelopholdsstue med store vinduespartier og udgang til møblerbar altan som er orienteret mod stranden og havet. Hyggeligt stilrent køkken i forbindelse med spise/opholdsstuen, børneværelse samt stort forældresoveværelse i forbindelse med det luksuriøse badeværelse med brus.
Her kan du nyde en livsstil i absolut særklasse.
Se mere på www.kronborgstrand.dk.

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt projektleder
Sagsnummer 215KS-P0057
Byggeår 2020
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 128 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 260.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 20.886 / 18.339

Kom til åbent hus

Her forneden kan du se, hvornår vi har åbent hus igen.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores åbent hus.

Mvh.
STAD Projekt

Tilbage til kalender

Katrine Enø

Projektleder, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.