Strandpromenaden 25, 1. tv., Kronborg Strand, Bolig 55
3000 Helsingør
SOLGT

Strandpromenaden 25, 1. tv., Kronborg Strand, Bolig 55
3000 Helsingør

Ejerlejlighed , 136m2

Fantastisk lejlighed

Del bolig
Følg bolig

På en smuk naturgrund længst mod nord, kun et blik fra Kronborg Slot, ligger nogle ganske særlige boliger - opkaldt efter placeringen på stranden og sin historiske nabo.
KRONBORG STRAND er udført i høj arkitektonisk kvalitet med respekt for den unikke beliggenhed, i stilrene materialer og varierende bygningshøjder. Her bor man omgivet af både natur, by, historie og friluftsliv - lige ud til Øresund. Moderne, lyse boliger med store møblérbare altaner og masser af sjælden luksus i form af bl.a. snoede stisystemer, sand og strand.
Så snart man træder inden for i lejlighederne er man slet ikke i tvivl om, at her er fokus på materialer af højeste kvalitet. De store vindues- og dørpartier inviterer nærheden til stranden og vandet ind i boligernes rum - med optimalt udsyn over vandet og strandengen. De lyse trægulve tilfører en moderne lethed og skaber det perfekte udgangspunkt for enhver indretning. Personligt og smagfuldt. Stilrene, mat hvide køkkener fra HTH, bringer naturen inden for og kobler hverdagsrutiner med æstetisk nydelse. De smukke klinker på gulv og i brusenichen på badeværelserne, matcher perfekt med de enkle hvide elementer og løfter således boligens 'våde' rum til velværerum i luksusklassen.
Facaderne i træ og farvet beton i gyldne nuancer smelter smukt sammen med omgivelserne, strandengen og marhalmen. Således tilføres bebyggelsen et markant ydre, som en moderne og æstetisk signatur i området.
Her er tale om en spændende bolig i 2 veldisponerede plan med 2 skønne balkoner. Her bor du tæt på stranden og med flot udsigt til Lystbådhavnen og sundet. Her bydes du velkommen i entreen som fordeler sig til det store børneværelse, smagfulde og stilrene badeværelse med brus og videre til det imponerende køkken/alrum med skønt lysindfald og udgang til den møblerbare balkon med den skønne udsigt over strandengen, Øresund og den frodige svenskekyst. Herfra kan dagens måltider uhindret nydes. Fra hallområdet føres du videre op til tagetagen med loft til kip. Her inviteres du indenfor i den usammenlignelige opholdsstue med udgang til endnu en balkon, hvorfra de lange smukke sommeraftener med den fantastiske udsigt og det eftertragtede nordlys kan nydes. Stort forældresoveværelse, børneværelse samt stilrent gæstetoilet.
En bolig i absolut særklasse på alle måder.
Se mere på www.kronborgstrand.dk.

Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Sagsnummer 215KS-P0055
Byggeår 2019
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 136 m 2