Strandpromenaden 25, st., Kronborg Strand, Bolig 54
3000 Helsingør
Kontantpris
kr. 5.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.719

Strandpromenaden 25, st., Kronborg Strand, Bolig 54
3000 Helsingør

Ejerlejlighed , 128m2

SKØN LIEBHAVER LEJLIGHED

Del bolig
Følg bolig

SKØN LIEBHAVER LEJLIGHED
På en smuk naturgrund længst mod nord, kun et blik fra Kronborg Slot, ligger nogle ganske særlige boliger - opkaldt efter placeringen på stranden og sin historiske nabo.
KRONBORG STRAND er udført i høj arkitektonisk kvalitet med respekt for den unikke beliggenhed, i stilrene materialer og varierende bygningshøjder. Her bor man omgivet af både natur, by, historie og friluftsliv - lige ud til Øresund. Moderne, lyse boliger med store møblérbare altaner og masser af sjælden luksus i form af bl.a. snoede stisystemer, sand og strand.
Så snart man træder inden for i lejlighederne er man slet ikke i tvivl om, at her er fokus på materialer af højeste kvalitet. De store vindues- og dørpartier inviterer nærheden til stranden og vandet ind i boligernes rum - med optimalt udsyn over vandet og strandengen. De lyse trægulve tilfører en moderne lethed og skaber det perfekte udgangspunkt for enhver indretning. Personligt og smagfuldt. Stilrene, mat hvide køkkener fra HTH, bringer naturen inden for og kobler hverdagsrutiner med æstetisk nydelse. De smukke klinker på gulv og i brusenichen på badeværelserne, matcher perfekt med de enkle hvide elementer og løfter således boligens 'våde' rum til velværerum i luksusklassen.
Facaderne i træ og farvet beton i gyldne nuancer smelter smukt sammen med omgivelserne, strandengen og marhalmen. Således tilføres bebyggelsen et markant ydre, som en moderne og æstetisk signatur i området.
Her bor du nærmest direkte på stranden med intet mindre end en himmelråbende og usammenlignelig udsigt som strækker sig fra Lystbådhavnen og Helsinborg til hele den smukke svenskekyst med Kullen mod nord. Her bydes du velkommen i entreen, hvor du straks fornemmer udsigten. Fra hele boligen vil du nyde den formidable udsigt over stranden, sundet og den smukke svenskekyst. Stilrent gæstetoilet. Stort kontor mod sydøst. Rummelig lys vinkelopholdsstue med store vinduespartier og udgang til møblerbar altan som er orienteret mod stranden og havet. Hyggeligt stilrent køkken i forbindelse med spise/opholdsstuen, børneværelse samt stort forældresoveværelse i forbindelse med det luksuriøse badeværelse med brus.
Her kan du nyde en livsstil i absolut særklasse.
Se mere på www.kronborgstrand.dk.

Kontakt projektleder
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Sagsnummer 215KS-P0054
Byggeår 2019
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 128 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 23.521 / 20.984

Katrine Enø

Projektchef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.