Albert Schweitzers Vej 56, Sivholm, type: Amber B-28
2450 København SV
Kontantpris
kr. 13.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 11.880

Albert Schweitzers Vej 56, Sivholm, type: Amber B-28
2450 København SV

Rækkehus , 183m2

Der holdes p.t. ikke åbent hus. Ring for en personlig fremvisning på tlf.nr. 32 87 30 80

Del bolig
Følg bolig

Området:
SIVHOLM - The Private Island er en del af Engholmene, Københavns nye kanalby i den sydlige del af inderhavnen, hvor vandet løber i kanalerne og livet leves med maritime undertoner.

Små og større kanaler løber gennem og rundt om boligøerne i Engholmene med referencer til Venedig og Amsterdam og bringer dermed vandet helt tæt på hverdagslivet. Det skaber både fred i sjæl og krop - og masser af maritim atmosfære lige uden for hoveddøren.

Der kommer to lystbådehavne og flere små hyggelige butikker. Kort afstand til ny Metro station og gåafstand til det mondæne Vesterbro, Fisketorvet, Dybbølsbro Station og med cykelbro til Islands Brygge.

Ejendommen:
På Sivholm er der 43 lækre nye rækkehuse i meget høj kvalitet fra 2020. Alle rækkehuse ligger direkte ud til vandet og med egen ponton som du kan hoppe i vandet fra. Hver bolig har egen parkeringsplads i kælderen med direkte adgang til boligens kælderetage.

Indretning:
Fra terrassen foran huset kommer du ind i entrè med god skabsplads og adgang til gæstetoilet. Lækkert stort køkken alrum med Multiform elementer og udgang til terrasse med direkte adgang til vandet. 1. sal med opholdsstue med vandudsigt, to gode værelser og lækkert badeværelse. På 2. salen får du stort soveværelse med walk-in, badeværelse og udgang til tagterrasse. Flot højloftet tør kælder med stort opholdsrum, badeværelse, bryggers og entrè med udgang til din p-plads i p-kælderen.

Alle hårde hvidevarer er fra Miele og generelt er apteringen meget høj.

Køber er gjort opmærksom på, at billederne er billeder fra forskellige boliger og at udsigt, indretning, inventar m.v. derfor kan variere i denne bolig fra det viste.

Nærværende salgsopstilling erstatter alle tidligere udarbejdede salgsopstillinger. Ved indgåelse af købsaftale udarbejdes ny salgsopstilling, hvori der kan forekomme ændringer.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til Paulun Bolig på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale Paulun Bolig på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt projektleder
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Sagsnummer IB-SH028
Byggeår 2020
Energimærke A2015
Rum 6
Boligareal 183 m 2
Grundareal 67 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 660.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 53.732 / 47.414

Natascha Dannerfjord Styrk

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.