Albert Schweitzers Vej 78, Sivholm, type: Amber B-39
2450 København SV
Kontantpris
kr. 12.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 11.651

Albert Schweitzers Vej 78, Sivholm, type: Amber B-39
2450 København SV

Rækkehus , 180m2

SIVHOLM - The Private Island

Del bolig
Følg bolig

Området:
SIVHOLM - The Private Island er en del af Engholmene, Københavns nye kanalby i den sydlige del af inderhavnen, hvor vandet løber i kanalerne og livet leves med maritime undertoner.

Små og større kanaler løber gennem og rundt om boligøerne i Engholmene med referencer til Venedig og Amsterdam og bringer dermed vandet helt tæt på hverdagslivet. Det skaber både fred i sjæl og krop - og masser af maritim atmosfære lige uden for hoveddøren.

Der kommer to lystbådehavne og flere små hyggelige butikker. Kort afstand til ny Metro station og gåafstand til det mondæne Vesterbro, Fisketorvet, Dybbølsbro Station og med cykelbro til Islands Brygge.

Ejendommen:
På Sivholm er der 43 lækre nye rækkehuse i meget høj kvalitet fra 2020. Alle rækkehuse ligger direkte ud til vandet og med egen ponton som du kan hoppe i vandet fra. Hver bolig har egen parkeringsplads i kælderen med direkte adgang til boligens kælderetage.

Indretning:
Fra terrassen foran huset kommer du ind i entrè med god skabsplads og adgang til gæstetoilet. Lækkert stort køkken alrum med Multiform elementer og udgang til terrasse med direkte adgang til vandet. 1. sal med opholdsstue med vandudsigt, to gode værelser og lækkert badeværelse. På 2. salen får du stort soveværelse med walk-in, badeværelse og udgang til tagterrasse. Flot højloftet tør kælder med stort opholdsrum, badeværelse, bryggers og entrè med udgang til din p-plads i p-kælderen.

Alle hårde hvidevarer er fra Miele og generelt er apteringen meget høj.

Køber er gjort opmærksom på, at billederne er billeder fra forskellige boliger og at udsigt, indretning, inventar m.v. derfor kan variere i denne bolig fra det viste.

Nærværende salgsopstilling erstatter alle tidligere udarbejdede salgsopstillinger. Ved indgåelse af købsaftale udarbejdes ny salgsopstilling, hvori der kan forekomme ændringer.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til Paulun Bolig på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale Paulun Bolig på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt projektleder
Sagsnummer IB-SH039
Byggeår 2020
Energimærke A2015
Rum 6
Boligareal 180 m 2
Grundareal 54 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 650.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 51.207 / 46.141

Åbent hus i Sivholm prøvebolig (byhus), Albert Schweitzers Vej 2, Sivholm, 2450 KBH SV

Her forneden kan du se, hvornår vi har åbent hus igen.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores åbent hus.

Mvh.
STAD Projekt

Tilbage til kalender

Natascha Dannerfjord Styrk

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.