Pulsen 45, Den Røde Tråd, Bolig nr. 5
4000 Roskilde
Kontantpris
kr. 4.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.034

Pulsen 45, Den Røde Tråd, Bolig nr. 5
4000 Roskilde

Rækkehus , 139m2

Del bolig
Følg bolig

ET GRØNT KVARTER MED NYE IDEERR
Midt i Roskildes kreative bydel Musicon, ligger et helt særligt kvarter med store grønne landskabsstrøg, levende regnvandsrender med naturligt å-løb og gennemførte facader i røde og lyse farvespil. Velkommen til Den Røde Tråd!

Kun 1 km syd for Roskilde Station vokser den nye kreative bydel, Musicon. Her lå den gamle betonvarefabriks rå industribygninger, som i dag har givet grobund for et enestående grønt kulturområde med iværksætteri, danseteater, handelsstrøg, rockmuseum, kunstskole, skatehal, spisesteder, øvelokaler og spændende fritidsaktiviteter.
Bydelens centrale placering gør cyklen, bussen og toget til favorittransport. Skal du parkere bilen, foregår dette på de offentligt placerede parkeringspladser eller P-huse samlet på 3-4 knudepunkter i Musicon. Det er let at komme omkring i din nye bydel ? også til fods. Bus 202A mod Roskilde St. stopper lige på den anden side af gaden ? og cykelparkering er lige udenfor din hoveddør. Pendlertid er dejligt nemt med kørsel til motorvejen, få minutter fra kvarteret.
For at bevare områdets naturlige kvaliteter og udeliv opføres en støjskærm, langs motorvejens grænseløb til Musicon, så både støj og udsyn til motorvej forsvinder.

Den Røde Tråds frodige skovbede, grønne engbakker og urbane bænke inviterer til leg og naboskab mellem bolig og bydel. Gennem strøget bugter sig en regnvandsrende, som et åløb, med skiftende vandlandskaber, der risler ned til søen i Rabalder Parken. Her opføres 27 townhouses og 2-plans rækkehuse med innovative udearealer, store tagterrasser, udsigtsaltaner og terrasser med plads til leg og afslapning. Stå bare på rulleskøjter ned langs Rabalderstræde. Her er rolige veje og stisystemer med begrænset kørsel og rolig færdsel for hele Musicon. Det giver mere plads til fællesrum og mindre plads til CO2.

Bæredygtige boliger i forskellige størrelser
Til den aktive familie med fart over fritiden, til den nystartede tilværelse med lille baby ? og til parret der ønsker at flytte fra den store villa til en ny og vedligeholdelsesfri bolig, efter børnene er flyttet hjemmefra. I Den Røde Tråd finder du både lejligheder, townhouses og 2-plans rækkehuse, der passer til alle aldre og behov. Vælg mellem spændende 139-150 m2 townhouses i 3 etager med egen tagterrasse, udsigtsaltan og haveterrasse eller vores unikke 2-plans rækkehuse på 113-123 m2 med udsigtsaltan og solterrasse.

Se mere på www.den-røde-tråd.dk

Kontakt projektleder
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Sagsnummer PR-RT005
Byggeår 2021
Energimærke A
Rum 4
Boligareal 139 m 2
Grundareal 63 m 2
Bebyggetareal 45 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 215.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.802 / 14.988

Lars Bo Christensen

Partner, Ejendomsmægler & valuar, MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.