Se alle 0 boliger

ØSTERBRO STUDIO APARTMENTS
Teglværksgade 31
2100 København Ø

0 boliger til leje

ØSTERBRO STUDIO APARTMENTS

Del bolig

TIL STUDIO APARTMENTS ER SKABT EN DESIGNLINJE MED FOKUS PÅ HJEMMELIGHED OG ÆSTETIK I INTERNATIONAL BOUTIQUE STIL. STUDIOS ER UDSTYRET MED EGET SPECIALDESIGNET KØKKEN OG BAD FRA POLYFORM

 

Studios er skabt med kontrastfuld designlinje udviklet specielt til ejendommen med afsæt i de historiske og industrielle rammer. Rummene præges af grafiske linjer i de store sorte vinduespartier i Newyorkerstil, som karakteriserer og understreger ejendommens facade og udvendige udtryk.

 

EJENDOMMEN OMFATTER I ALT 165 STUDIO APARTMENTS FORDELT PÅ 6 PLAN I 4 BYGNINGER.

Der har i udviklingen af projektet været fokus på skabelse af en hjemmelig atmosfære og stemningsfulde fællesmiljøer inde og ude. Studios varierer i størrelserne og kan beboes af 1-2 personer pr. studio. Studios er lyse og rummelige med de store New Yorker vinduer. Der er arbejdet med at skabe funktionelle planløsninger, hvor pladsen er optimeret og bliver udnyttet til fulde. Lejlighederne kan opdeles i 5 typer iht. størrelser.

 

Urbane Østerbro med byliv & natur.

ØSTERBRO ER KENDT FOR SIT ROLIGE LOKALSAMFUND & ATTRAKTIVT NÆROMRÅDE HVOR LOKALE BUTIKKER, DEKALITESER & TRENDY RESTAURANTER LIGGER SIDE OM SIDE.

Kvarteret byder på en unik kombination af byliv og natur med mange grønne oaser, der står i kontrast til den urbane puls.

 

ØSTERBRO STUDIO APARTMENTS LIGGER CENTRALT PÅ ’DET NYE ØSTERBRO’ NÆR FÆLLEDPARKEN & DEN NYE VIBENSHUS RUNDDEL METRO. ET OMRÅDE DER ER I RIVENDE UDVIKLING.

Østerbro Studio Apartments ligger med cykelafstand til Nørrebro, Søerne, Fælledparken & Indre By. Østerbrogade bidrager med pariserstemning med dens pulserende restaurant- og caféliv, mens grønne områder som Fælledparken inddrager naturen i hverdagen. Nær adressen finder du butikker og fitnesscenter.

 

 

}