Teglværksgade 31 A, 1 sal. lej. 1
2100 København Ø
Månedlig leje
kr. 7.900
Type
A1
Boligareal
31m2

Teglværksgade 31 A, 1 sal. lej. 1
2100 København Ø

MODERNE & URBANE SERVICED APARTMENTS PÅ DET ’NYE ØSTERBRO

Del bolig

ØSTERBRO STUDIO APARTMENTS

MODERNE & URBANE SERVICE APARTMENTS PÅ DET ’NYE ØSTERBRO’.

165 studios med eget køkken & bad. Fællesopholds- og loungeområder. Reception. Hurtigt wifi i hele huset. Fælles tagterrasse & solrigt gårdmiljø. Vaskeri. Parkering.

Østerbro Studio Apartments er skabt i en designlinje med fokus på hjemmelighed og æstetik i international boutique stil. Hotellejlighederne er udstyret med eget specialdesignet køkken og bad fra Polyform.

Østerbro Studio Apartments er beliggende på ydre Østerbro og består af 165 Studio lejligheder fordelt på 6 etager. Ejendommen byder på et urbant miljø med stort fælles gårdmiljø og stemningsfulde lounge områder. Hotellet består af fire forskellige bygninger i forskellige etager. Ejendommen har gennemgået en gennemgribende renovering og er nu omdannet til studiolejligheder

Indretning studios
Studios er skabt med kontrastfuld designlinje udviklet specielt til ejendommen med afsæt i de historiske og industrielle rammer. Rummene præges af grafiske linjer i de store sorte vinduespartier i New Yorker stil, som karakteriserer og understreger ejendommens facade og udvendige udtryk.
Studios varierer i størrelserne og kan beboes af 1-2 personer pr. studio. Studios er lyse og rummelige med de store New Yorker vinduer.

Urbane Østerbro med byliv & natur.
Østerbro er kendt for sit rolige lokalsamfund & attraktive nærområde hvor lokale butikker, delikatesser & trendy restauranter ligger side om side.
Kvarteret byder på en unik kombination af byliv og natur med mange grønne oaser, der står i kontrast til den urbane puls.

Kvarteret
Østerbro Studio Apartments ligger centralt på ’det nye Østerbro’ nær fælledparken & den nye Vibenshus Runddel metro. Et område der er i rivende udvikling.
Østerbro Studio Apartments ligger med cykelafstand til Nørrebro, Søerne, Fælledparken & Indre By. Østerbrogade bidrager med pariserstemning med dens pulserende restaurant- og caféliv, mens grønne områder som Fælledparken inddrager naturen i hverdagen. Nær adressen finder du butikker og fitnesscenter.

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt mægler
Sagsnummer Nr. 035
Overtagelsesdato 01-09-2021
Elevator Ja
Altan Nej
Rum 1
Månedlig leje kr. 7.900
Aconto varme kr. 350
Aconto vand kr. 90
Aconto el kr. 150
Internet kr. 90
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 1 mdr.

Kom til åbent hus på Teglværksgade 31 A, 1 sal. lej. 1, 2100 København Ø

Her forneden kan du se, hvornår vi har åbent hus igen.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores åbent hus.

Mvh.
STAD Projekt

Tilbage til kalender

STAD Projekt

Boligudlejning

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.