Se alle 7 boliger
Månedlige leje
kr. 11.400 - kr. 14.300

BYDAMMEN - LEJE

Ballerup

7 boliger til leje

BYDAMMEN - LEJE

Del bolig

Skønne lyse arkitekttegnede lejligheder med direkte udgang til altan, elevator og fællesarealer med legeplads til de mindste og grøn gård. Her får man et vedligeholdelsesfrit hjem med alle de bekvemmeligheder en moderne bolig tilbyder.

 

Enkelt, lyst og nordisk. De rene linjer går igen fra facade til det indre. Lejlighederne er indrettet, så der er maksimalt udnyttelse af kvadratmeterne. Store lysindtag giver liv og udsyn til alle rum, der er forbundet af det centrale alrums-køkken. Boligerne indrettes med hvide vægge og smukke gulve i egetræs lamelplank.

Lejlighederne peger ud mod en gård, der med legeplads og gårdmiljø skaber ramme om stærkt fællesskab.

Bydammen ligger nær Ballerup Station, hvorfra der kører tog til København på 30 minutter.
Shopping, kultur, grønne områder og skoler. Alt er indenfor gå afstand.
Ballerup byder på en række kulturudbud. Tag en biograftur i den lokale hyggelige Baltoppen Bio, eller oplev det legendariske seksdagesløb på Cykelarenaen, der har dannet ramme om cykelløb mere end 50 år.

 

Shopping, kultur, grønne områder, offentlig transport og skoler. Alt er inden for gåafstand. Nu opføres 77 arkitekttegnede lejligheder med direkte udgang til egen altan eller terrasse, elevator og skønne fællesarealer med legeplads og grøn gård. Her får man et vedligeholdelsesfrit hjem med alle de bekvemmeligheder en moderne bolig tilbyder. Med store lyse vinduespartier, trækkes masser af dagslys indenfor. Boligerne bliver opført i enkel, lyst og nordisk design, med køkkener i rene linjer fra HTH og gulve i egetræs lamelparket

 

Det spændende byggeri tegnet af den anerkendte tegnestue Arkitema Architects, der siden 1969 har været toneangivende inden for nordisk design og bygningstradition.

}