Egegårdsvej 32, 2. sal lej. 5
2610 Rødovre
Månedlig leje
kr. 14.500
Type
Bolig 17
Boligareal
119m2

Egegårdsvej 32, 2. sal lej. 5
2610 Rødovre

Nye lejeboliger i Rødovre

Del bolig

I hjertet af Rødovre bygges der disse velindrettede boliger hvor der er tænkt på den daglige funktionalitet og velværet i dagligdagen. Der er skabt hyggelige rammer med åbent gårdmiljø, terrasser og grønt haveanlæg. For de yngste vil der være en lille legeplads og boltre sig på.

Det arkitekttegnede byggeri omfatter 23 funktionelle lejligheder fra stue til 3. sal. Der er elevator i ejendommen og cykelparkering i kælderen, hvor der ligeledes er depotrum og mulighed for at leje en parkeringsplads. Alle lejligheder har gode altaner og stuelejlighederne har ligeledes en mindre terrasse mod det åbne gårdmiljø.

Lejlighederne er alle strømlinede med tidsløst design, hvidt kvalitetskøkken med køle-/fryseskab, kogeplade, indbygningsovn og opvaskemaskine. Badeværelserne er store og har gulvvarme. Der er forberedt til vaskemaskine og tørretumbler.
Samtlige lejligheder er belagt med lyst egeparket i alle rum. Der er indbyggede garderobeskabe i alle soveværelser og entre.

Beliggenhed:
Egegårdsvej er centralt beliggende i Rødovre og i gåafstand til Rødovre Centeret. Tæt på er der offentligt transport og der er ligeledes gåafstand til de skønne grønne områder ved Damhusengen og Damhussøen. Perfekt beliggenhed i rolige omgivelser og tæt på det hele

Kontakt mægler
Sagsnummer Bolig 17
Overtagelsesdato 01-08-2020
Elevator Ja
Altan Ja
Rum 4
Månedlig leje kr. 14.500
Aconto varme kr. 791
Aconto vand kr. 395
Internet kr. 0
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 1 mdr.

Vibeke Scharff

Projektleder & Lejekoordinator

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.