Se alle 6 boliger
Månedlige leje
kr. 7.592 - kr. 7.797

ENGVEJ

København S

6 boliger til leje

ENGVEJ

Del bolig

FLOTTE LYSE BOLIGER MED FRANSKE ALTANER
Boligerne har en god og rummelig indretning. De store vinduespartier med franske altaner skaber et flot lysindfald som sammen med de hvidmalede vægge og lofter gør boligerne lyse og venlige. Sidst men ikke mindst har boligerne flotte trægulve.

NB! INGEN KRAV OM STUDIEKORT

 

HVIDT OG STILRENT KØKKEN
Alle boliger har eget køkken med køleskab med frostboks, indbygget ovn og 2-zoners keramiske kogeplader. Derudover er der skabsplads til service og køkkenting i både overskabe og et underskab.

 

BADEVÆRELSER MED VÆGHÆNGT TOILET OG BRUSENICHE
I alle boliger er der eget badeværelse med brucheniche og væghængt toilet. I de fleste boliger er badeværelserne med hvidefliser, men der er også badeværelser udført med glasvægge og fine fliser med et flot mørkegrønt skær.

 

HØJHASTIGHEDSINTERNET
Der etableres højhastighedsinternet, så du får en rigtig god internetforbindelse både i din bolig og i alle fællesarealer. Internettet koster 140 kr. pr. mdr. og er obligatorisk for alle lejere.

 

ELEVATOR
Der er elevatorer så du hurtigt og nemt kan komme op og ned.

 

PLADS TIL OPBEVARING
Hver bolig får tildelt et depotrum i kælderen til opbevaring.

 

VASKERUM I KÆLDER
I kælderen har du mulighed for at vaske dit tøj med helt nye vaskemaskiner.

 

FLOTTE UDENOMSAREALER
I området mellem de 4 boligejendomme og under panoramabroen skabes der adskillelige opholdsmuligheder med flotte træbænke og grøn beplantning, som indbyder til hygge og samvær med dine naboer.

 

MULIGHED FOR PARKERING AF BILER OG CYKLER
Selvom metroen er next door så etableres der parkering til biler cykler og ladcykler i terræn. Der bliver også mulighed for cykelparkering i cykelkælder. Parkering af biler er mod betaling.

 

EN NY OASE FOR DIG SOM ØNSER AT BO NEMT OG BEKVEMT
”Engvej 155” har ganske enkelt det hele. En top beliggenhed, lyse 1- og 2-værelses boliger med eget køkken og bad, de skønneste tagterrasser med flot udsigt, fitnesscenter, supermarked og café lige uden for døren og sidst men ikke mindst Femøren metrostation som nabo.

 

HER ER PLADS TIL FÆLLESSKAB OG HYGGE
På ”Engvej 155” er der unikke muligheder for at få en hyggesnak med dine naboer. Om sommeren er det oplagt at nyde det gode vejr på tagterrasserne, men derudover er der adskillelige møblerede fællesrum på hver etage. Du har også mulighed for at gå over i det store fælleskøkken, hvor der blandt andet er loungemøbler og et område, hvor du kan spille og hygge med dine venner.

 

STORE TAGTERRASSER MED FLOT UDSIGT
”Engvej 155” består af 4 boligejendomme, der er forbundet med en panoramabro også kaldet ”Guldbarren”. Det bliver et flot område at komme hjem til ikke mindst på de gode solskinsdage, hvor tagterrasserne byder på den flottes udsigt. Her er både cityboliger og studieboliger. Cityboligerne er placeret i blok 2, hvor områdets fitnesscenter er beliggende i stueplan og i kælderen.

 

SUPERMARKED, CAFÉ, FITNESS OG STRAND
”Engvej 155” har det hele. Supermarked, café, fitness og gode muligheder for en gå- eller løbetur. Og er du til vandsport eller blot nyder at være ved vandet, så er Amager Strandpark en kort cykeltur væk.

 

NEXT DOOR FEMØREN METROSTATION
Du skal vitterligt blot gå ned på gaden før du står på Femøren metrostation. Herfra har du 10 minutter ind til Kgs. Nytorv,
og faktisk kan du nemt med metroen kommer rundt i hele København på ingen tid. Så med adressen ”Engvej 155” har du kort til alt.

}