Hans Knudsens Plads 1A, 1. dør 1
2100 København Ø
Månedlig leje
kr. 7.600
Type
Boligtype 5
Boligareal
44m2

Hans Knudsens Plads 1A, 1. dør 1
2100 København Ø

Velkommen til Gefion Studios Ryparken

Del bolig

GEFION STUDIOS RYPARKEN

Nyd livet i en moderne og lys bolig med bl.a. adgang til to store tagterrasser. Boligerne er nabo til både Ryparken Station, buslinjer til DTU i Lyngby og den nye Cityring. Indkøb, sport og caféliv er i gåafstand. Er du til shopping, er der ikke langt til Østerbrogade og kun 5 km ind til Strøget.

133 Studios

Lejlighederne er moderne og lyst indrettede med et flot lysindfald fra de store vinduespartier. Boligerne er mellem 33 – 42 m² og fordeles på 1. til 6. etage. Der er eget køkken, bad og toilet til hver bolig..

I stueetagen finder man også et stort fællesrum med køkken og direkte adgang til en sydvendt fælles tagterrasser.

Som beboer får du adgang til to store tagterrasser, som er møbleret. Her kan du nyde studielivet i solen.

Høj kvalitet
Boligerne er med hvidmalede lofter og vægge, lamelparket i lakeret eg, køkken med hvide låger og 2-zoners keramiske kogeplader.

I stueplan er der et stort fællesrum med køkken og direkte adgang til sydvendt terrasse. Til hver bolig hører et depotrum på 1,5 m2, som er beliggende i stueetagen. Herfra er der elevator direkte op til de øvrige etager.

Tæt på alt
Boligerne ligger tæt på de fleste uddannelsesinstitutioner. Der er ikke langt til hverken Københavns Universitetspark, CBS, DTU eller Erhvervsakademiet. Derudover finder du gode indkøbsmuligheder, offentlig transport og sportsmuligheder kort fra boligerne. Er du til shopping, er der ikke langt til Østerbrogade og kun 5 km ind til Strøget.

Kontakt mægler
Sagsnummer PR-RY014
Elevator Ja
Altan Nej
Rum 1
Månedlig leje kr. 7.600
Aconto varme kr. 200
Aconto vand kr. 100
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.

Vibeke Scharff

Projektleder & Lejekoordinator

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.