LINDEPARKEN
Banegårdspladsen 2
2750 Ballerup

LINDEPARKEN

Del bolig

Alle boliger er Udlejet

Det arkitekttegnede byggeri omfatter 30 funktionelle lejligheder i 1.-4. sals højde med erhverv i stueetagen. Der er elevator i ejendommen og cykelparkering i kælderen. Det L-formede byggeri er placeret således, at alle lejlighedernes taghaver og altaner fra altangangene er vendt mod det grønne gårdmiljø væk fra vejen. 

Lejlighederne er alle strømlinede med tidløst, hvidt kvalitetskøkken fra Svane med hårde hvidevarer fra Siemens. Badeværelsesmodulerne er ligeledes fra Svane med helstøbt marmorbordplade i hvid med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens.

Lejlighederne har gulvvarme i alle rum med indbyggede garderobeskabe fra Svane i soveværelse og entre.
Lejlighederne er fra 64-98 m² fordelt på 2-4 værelser.

 

Som et led i udviklingen af Ballerup Bymidte opføres der på hjørnet af Banegårdspladsen et fire etagers boligbyggeri med erhverv i stueetagen og penthouselejligheder på toppen.

På den gamle banegårdsplads i Ballerup skal der bygges boliger, og så skal selve pladsen gøres færdig med belægning, beplantning, belysning og en vandkunst. På selv samme plads bliver byggeriet Lindeparken opført.

Sammen med Athena Partners og CFP Group er byggeriet tegnet af NOVA5 Arkitekter, som har stor fokus på bæredygtighed og det sociale miljø. Deres arkitektur er kendt for deres solide håndværk, hvor form, funktion, værdi, teknologi og miljø går hånd i hånd. Nogen kalder deres arkitektur for ny nordisk og bæredygtig, selv kalder de den robust.


}