Banegårdspladsen 2, 2 sal dør 1
2750 Ballerup
Månedlig leje
kr. 11.800
Type
B3
Boligareal
97m2

Banegårdspladsen 2, 2 sal dør 1
2750 Ballerup

30 LEJLIGHEDER MED GRØNT OG ÅBENT GÅRDMILJØ

Del bolig

30 nye lejligheder i hjertet af Ballerup Bymidte

Det arkitekttegnede byggeri omfatter 30 funktionelle lejligheder fra 1.-4. sal med
erhverv i stueetagen. Der er elevator i ejendommen og cykelparkering i kælderen. Det L-formede byggeri er lægger op til socialt samvær på de fælles svalegange/altaner, som er vendt mod det grønne gårdmiljø væk fra vejen. Flere af lejlighederne også privat altan, hvor man kan trække sig tilbage.

Lejlighederne er alle strømlinede med tidløst, hvidt kvalitetskøkken med køle/-fryseskab, kogeplade, indbygningsovn og opvaskemaskine fra Siemens. På badeværelset er badeværelsesmodulerne med helstøbt marmorbordplade i hvid med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens.

Samtlige lejligheder er belagt med lyst trægulv med gulvvarme i alle rum. Soveværelse og entre har indbyggede garderobeskabe.

BÆREDYGTIGT ARKITEKTTEGNET BYGGERI MED FOKUS PÅ DET SOCIALE MILJØ

På den gamle banegårdsplads i Ballerup skal der bygges boliger, og så skal selve pladsen gøres færdig med belægning, beplantning, belysning og en vandkunst. På selv samme plads bliver byggeriet Lindeparken opført.

Sammen med Athena Partners og CFP Group er byggeriet tegnet af NOVA5 Arkitekter, som har stor fokus på bæredygtighed og det sociale miljø. Deres arkitektur er kendt for deres solide håndværk, hvor form, funktion, værdi, teknologi og miljø går hånd i hånd. Nogen kalder deres arkitektur for ny nordisk og bæredygtig, selv kalder de den robust.

Som et led i udviklingen af Ballerup Bymidte opføres der på hjørnet af Banegårdspladsen et fire etagers boligbyggeri med erhverv i stueetagen og penthouselejligheder på toppen.

Lindeparken ligger helt centralt i Ballerup med Ballerup St. og Ballerup Centret i baghaven. Derudover er der fra Lindeparken kort afstand til buslinjer og Ringvejen, hvorfra der er relativt kort afstand til København. Samtidig er der rigtig gode indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet, hvor gågaden blandt andet er at finde. Der er ligeledes kort afstand til skønne naturområder samt diverse idrætsfaciliteter som f.eks. Ballerup Tennisklub.

Kontakt mægler
Sagsnummer 09
Overtagelsesdato 15-09-2020
Elevator Ja
Altan Ja
Rum 3
Månedlig leje kr. 11.800
Aconto varme kr. 613
Aconto vand kr. 204
Internet kr. 0
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 1 mdr.

Vibeke Scharff

Projektleder & Lejekoordinator

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.