St. Regnegade 17, 4 tv
1110 København K
Månedlig leje
kr. 22.119
Type
Bolig 23
Boligareal
91m2

St. Regnegade 17, 4 tv
1110 København K

BO LIGE MIDT I BYENS HOTTESTE OMRÅDE

Del bolig

Denne store eksklusive 2-værelses lejlighed er placeret midt i byens pulserende hjerte med kort afstand til metro, high street shopping og caféliv.

Lejligheden er indrettet i de bedste materialer og kvaliteter med store, nærmest herskabelige loftshøjder – en sjælden feature i nyopførte bylejligheder. På den måde opnås en stemning à la Paris fra de franske altaner ud mod gaden – cool Copenhagen style, naturligvis.

Overalt på gulvene i lejligheden ligger gedigent egetræ, og de store vindues- og dørpartier spreder lys og nordisk stemning rundt i hele boligen. Det stilrene køkken fra SVANE udmærker sig med grå elegante og slidstærke fronter, hvid corian bordplade og sort vask samt armatur. På badeværelset er der heller intet, der er overladt til tilfældighederne. Det er indrettet med rainshower brus, Phillip Starck toilet, lækre messinggreb på de grå fronter og store smukke 60x60 fliser på gulv og væg.

Under Oasis finder du udover eget depotrum også en kommende vinkælder, hvor du får dit eget aflåste rum med plads til 40 flasker vin.

Det er desuden muligt at leje p-pladser i det nærliggende p-hus i Adelgade, til markedspris.

Du kommer til at bo i en gennemført flot bolig i centrum af København, hvor du uden tvivl vil være en populær vært for vennerne, når den står på drinks før middagen på en af de mange omkringliggende spisesteder– og efterfølgende nightcaps hjemme hos dig.

*De viste billeder er af prøveboligen og ikke den specifikke bolig.

DEN GRØNNE OASE
Øverst oppe på Oasis har man udsigt til byens tårne – og til en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Den store, fælles taghave er etableret med hyggelige og læskabende haverum med planter, buske og blomster – som desuden kan ses på lang afstand nede fra gaden.

Al regnvand samles op og udnyttes til vanding af alt det grønne på den ekstravagante terrasse, som på gulvet er beklædt med solidt hårdttræ.


ET STILSIKKERT PUNKTUM, OASIS.
Der er ikke tvivl om, at Oasis er et hus i luksusklassen, som er designet til at holde og patinere smukt – og som samtidig fuldender og færdiggør området på stilsikker vis.

Oasis blev skabt med detaljeret præcision for sin beliggenhed, og arkitekturen er nøje afstemt med både omgivelserne, lysforhold og æstetik i fokus. Væk fra gaden åbner husets tre lysgårde op mod de tilstødende bygningsgavle, og giver lys og luft til boligernes værelser. Flere af lejlighederne har altan mod eller adgang til lysgårdene. Derudover har alle lejlighederne i Oasis franske altaner mod gaden med store vinduer, der kan lukkes helt op. På den måde kan solen og bylivet nå helt ind i de højloftede stuer.

Oasis ligger i smørhullet af København K – med kort afstand til metro, shopping, caféliv og fine dining. København K er kendt for high street shopping, Nyhavns ikoniske stemning og masser af cyklister på de små hyggelige gader. Storbyens puls mærkes her fra første parket, og Ny Østergade er én af Københavns mest fashionable shopping-gader med flagship stores for nogle af de trendy danske og internationale high-end brands.

Ny Østergade-kvarteret, som bl.a. tæller Store Regnegade, Christian IX’s Gade, Gl. Mønt og Grønnegade, er en sand oase af butikker, gallerier, caféer og restauranter. Her mødes erhvervslivets top og byens trendsættere, når der skal spises eller shoppes. Flere af Hovedstadens mest attraktive perler og yndede oaser ligger lige om hjørnet fra Oasis – Kongens Nytorv, Kongens Have, Strøget, Det Kongelige Teater, Skuespilhuset og Ofelia Plads, og området har en helt speciel international atmosfære, som er elsket og eftertragtet blandt byens borgere og turisterne.

Den attraktive grund på hjørnet af Ny Østergade og Store Regnegade, er nu forvandlet til et moderne byhus i topklassen – med eksklusive lejeboliger og high-end butikslejemål

Overalt i Oasis er der kælet for kvaliteten. Husets 24 lejeboliger oser af lækkert design og gedigne materialer, og lejlighedernes forskellige størrelser og placeringer i huset er med til at gøre hver enkelt bolig helt unik.

Kontakt mægler
Sagsnummer 23
Overtagelsesdato 01-11-2021
Elevator Ja
Altan Ja
Rum 2
Månedlig leje kr. 22.119
Aconto varme kr. 607
Aconto vand kr. 303
Internet kr. 0
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 1 mdr.

STAD Projekt

Boligudlejning

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.