PROJECT RADIO FAMILIEBOLIGER
Familieboliger
Søborg

PROJECT RADIO FAMILIEBOLIGER

Del bolig

MODERNE BOLIGER I NORDISK DESIGN.

I de nye suveræne lejeboliger i 1 eller 2 plan er der plads til mindre og større børnefamilier. Boligerne varierer mellem 2-4 værelser og 48-102 m2, så du kan finde en lejlighed, der passer til dig og din families behov.

 

PRAKTISK OG NYDELIGT HTH-KØKKEN.

Dine nye over- og underskabe fra HTH har en slidstærk, lysegrå lakering, der ligesom dit badeværelse bliver let at holde rent. I overskabene er der installeret LED-spots, der oplyser den flotte bordplade af massiv eg. De rene linjer spiller nydeligt sammen med indbygningsskabe til køle-/ fryseskab, ovn, emhætte og opvaskemaskine.

Armaturet er fra Oras Saga, der er et brugervenligt, robust og alsidigt armatur i moderne, nordisk design. Dine hårde hvidevarer er af mærket Vestfrost, som leverer køle-/fryseskab, opvaskemaskine, ovn og induktionskogeplade med 4 sektioner.

 

ET ELEGANT BADEVÆRELSE I HØJ KVALITET.

Badeværelset er i tråd med den høje kvalitet, som kendetegner boligen. På gulv og i bruseniche er der matte, mørkegrå klinker, der elegant spiller sammen med de tilsvarende fliser på væggene. Det væghængte og vandsparende toilet med soft luk fra Villeroy & Boch har indbygningscisterne.

Den flotte keramiske håndvask er placeret over stilrene Dansani-skabe med glatte, hvide overflader, der er lette for dig at vedligeholde. Der medfølger også en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Vestfrost. Armaturer i håndvask og bruseniche er fra Grohe.

 

PLADS TIL BØRNEFØDSELSDAGE OG FORNØJELSER.

Project Radio byder på mange skønne fællesfaciliteter, som hele familien kan benytte sig af. Her kan børnene hygge sig, ligesom du kan invitere til børnefødselsdage med aktiviteter og spil. Du kan også bruge fælleskøkkenet.

De mange fællesområder inde og ude byder på fremragende faciliteter som f.eks. læsesal, vaskeri og fitnessrum, som du har adgang til alle ugens dage. Her kan du fordybe dig, klare det praktiske og holde formen ved lige – og efterfølgende trække dig tilbage i dit nye hjem.

 

EN GOD BELIGGENHED MED ALT INDEN FOR RÆKKEVIDDE

Familieboligerne i Project Radio ligger i naturskønne omgivelser på grænsen til København, hvorfra du hurtigt kan ramme en supercykelsti. 

Området er yderst børnevenligt, og inden for få hundrede meter finder du bl.a. daginstitutionerne Solstrålen, Månestrålen og Mosen samt Mørkhøj Skole, Enghavegård Skole og Tingbjerg Skole.

Der er også offentlige transportmuligheder i nærheden med buslinjer, Husum St. samt den kommende letbanestation på Dynamovej. Har du bil, kommer du hurtigt ud på Hillerødmotorvejen. 

Området i Gyngemose Park er et livligt miljø med kontorerhverv og boligejendomme, der er omgivet af store, grønne fællesarealer. Her finder du også butikker til de daglige indkøb. 

I den lokale idrætshal Gyngemosehallen og i Blågård Svømmehal kan du og børnene få sved på panden.

}