RÅDHUS HAVE

Albertslund

RÅDHUS HAVE

Del bolig

En unik perle i Albertslund centrum

 

Bo til leje i fredelige omgivelser ud til Rådhussøen og Albertslunds charmerende kanalliv. Tæt på indkøb, modebutikker, caféer, legepladser, bibliotek og togstation. Et liv med alt inden for rækkevidde, omgivet af grønne naturoaser og med kun 20 minutter til København. 

 

I Rådhus Have får du en ny og moderne lejelejlighed, som er lige til at flytte ind i. Den nyopførte ejendom består af 2-, 3-, og 4-værelses lejligheder i lækre kvalitetsmaterialer. De lyse egetræsgulve indbyder til bare børnetæer, og de rummelige værelser og store, hvide vinduespartier lukker lyset ind og giver et flot udsyn til grønne træer og rådhussøen med den kendte vandskulptur. 

 

Alle beboere får rig mulighed for at nyde tilværelsen på de store, private altaner og terrasser. Mod syd får du adgang til en solrig gårdhave, der indbyder til afslapning, børneleg og fællesskab. På den modsatte side åbner Rådhus Have sig med sine arkitektonisk smukke, nuancerende tegl mod den store sø. Her bor du skønt omgivet af vand fra sø og kanaler i Storkøbenhavns grønne forstad. En topmoderne, eksklusiv ejendom som denne med private altaner og en smuk, ugeneret udsigt er en unik sjældenhed og en enestående perle midt i Albertslunds hyggelige midtpunkt. 

 

Rådhus Have ligger midt i Albertslund Centrum. Boligerne opføres i de grønne omgivelser bag Albertslund Rådhus, fredeligt tilbagetrukket fra de livlige butiksgader. Her bor du ud til det rolige vand i Rådhussøen, og de hyggelige kanaler som er så kendetegnende for Albertslunds bymidte. Med få skridt træder du ud fra havens private miljø, og står midt mellem caféer, tøjbutikker, blomsterhandlere, grønthandlere og den store Føtex på hjørnet.

 

Lige ved siden af boligen ligger Musikteatret med en spændende, fyldt eventkalender og en populær biograf. De trygge stisystemer, legepladser og bymidtens smukke blomsterbede, gør Albertslund Centrum til et naturskønt og dejligt sted at bo. 

 

Vestegnens grønne kommune 

Albertslund er en ambitiøs kommune, der gør sig umage for at skabe de bedste betingelser for sine borgere. Over 60 % af byen er dækket af grønne områder og skov. På bjerget ligger kæmpen Thomas og venter, i kanalerne svømmer de majestætiske svaner, og om sommeren venter Badesøen på plaskende sommergæster. 

 

I Rådhus Have venter det aktive liv for forlystelsessyge børnefamilier og seniorer, der vil nyde den komfortable beliggenhed midt mellem kultur og natur. Den centrale beliggenhed i hjertet af Albertslund er attraktiv for små og store familier.

}