RØDOVRE PORT BYGNING B
Rødovre Port Bugning B
Rødovre

RØDOVRE PORT BYGNING B

Del bolig

LYSE OG MODERNE 2 - 3 - 4 VÆRELSES BOLIGER MED ALTAN OG ADGANG TIL TAGTERRASSE

Rødovre Port er et meget ambitiøst og arkitektonisk flot boligområde, som er tegnet af Arkitema. De lyse og gyldne farver, som går gennem hele projektet, skaber et lyst, venligt og varmt område med både lejeboliger, butikker og kontorer. Boligejendommene får et meget varieret udtryk med altaner og fælles tagterrasser, der prydes med grønne planter, som bryder facaderne og gør hele boligområdet mere organisk og foranderligt..

 

DESIGNERKØKKEN FRA HTH

Køkkenet er i flot hvidt design fra HTH med fine rene linjer og en tynd sort bordplade, som understreger køkkenets enkle udtryk. Underskabene er med udtræksskuffer og overskabene med låger. Derudover er der indbygningsovn, glaskeramiske kogeplader, køle- og fryseskab og integreret opvaskemaskine. Alle hårde hvidevarer er fra Siemens.

 

STILRENE BADEVÆRELSER

Badeværelserne er meget lyse og venlige med flotte grå fliser på gulvet og i brusenichen. Både toilettet og skuffemodul med underlimet vask er væghængt, så det er nemt at rengøre. Vaskesøjlen med vaskemaskine og tørretumbler er fra Siemens.

 

PLADS TIL OPBEVARING

Alle boliger har et opbevaringsrum enten i selve boligen eller i kælderen.

 

PARKERING

Det vil være muligt at leje sig ind i parkeringskælderen. Leje af parkeringsplads aftales med udlejningsmægleren.

 

GRØNNE PLADSER OG LEG FOR BØRNENE

Rødovre Port er bundet sammen af et gennemgående stræde, som bliver prydet med store træer, flotte plantekasser, belægninger, siddekasser, trapper og forskellige grønne opholdsområder. Børnefamilierne får bl.a. et spændende område, hvor der både er plads til leg og hygge. Der kommer et grønt fælles gårdrum, og broen for enden af strædet bringer tankerne hen på New Yorks skyline. Strædet bliver helt sikkert et skønt sted at være.

Rødovre Port forventes helt færdigbygget i foråret 2023, men allerede i april 2021 flyttede de første beboere ind.

}