RØDOVRE PORT BYGNING I
Bygning I
Rødovre

RØDOVRE PORT BYGNING I

Del bolig

LYSE OG MODERNE BOLIGER MED ALTAN OG FÆLLES TAGTERASSE

Boligerne er lyse og venlige med store vinduespartier, som giver et godt lysindfald. Boligerne er velindrettede og er på 2, 3 til 4 værelser.

 

DESIGNERKØKKEN FRA HTH - Køkkenet er i flot hvidt design fra HTH med fine rene linjer og en tynd sort kant på bordpladen, som understreger køkkenets enkle udtryk. Underskabene er med udtræksskuffer, og overskabene er med låger. Derudover er der indbygningsovn, glaskeramiske kogeplader, køle- og fryseskab og integreret opvaskemaskine. Alle hårde hvidevarer er fra Siemens.

 

STILRENE BADEVÆRELSER - Badeværelserne er meget lyse og venlige med flotte grå fliser på gulvet og i brusenichen. Både toilettet og skuffemodul med underlimet vask er væghængt, så det er nemt at rengøre. Vaskesøjlen med vaskemaskine og tørretumbler er fra Siemens.

 

PLADS TIL OPBEVARING - Alle boliger har et opbevaringsrum enten i selve boligen eller i kælderen. PARKERING Det vil være muligt at leje sig ind i parkeringskælderen. Leje af parkeringsplads aftales med udlejningsmægleren.

 

BO NEMT OG BEKVEMT - Drømmer du om en flot nyopført lejebolig, hvor du bor nemt og bekvemt, så er Rødovre Port lige noget for dig. Udover dejlige lyse og moderne lejeboliger, så kommer du til at bo tæt på alt lige fra indkøb til børnehave, skoler og Rødovre Gymnasium. Tog og bus venter på dig lige uden foran din hoveddør, og hvis du ønsker en parkeringsplads til en bil eller cykler, så er der også tænkt over det.

 

VÆLG MELLEM MANGE LEJLIGHEDSTYPER OG STØRRELSER - Rødovre Port er et helt nyt boligområde med egen gågade lige ved Rødovre Station. Kendetegnet for området bliver de tre boligtårne, hvorfra udsigten er helt fantastisk.

 

Gågaden bliver et hyggeligt stræde med superm arked, hyggelige caféer og butikker. Lejeboligerne har store lyse vinduespartier med egen altan eller adgang til fælles terrasse. Der vil være mange forskellige lejlighedstyper at vælge imellem, så der er helt sikkert en størrelse og indretning, som passer dit behov.

 

Rødovre Port forventes helt færdigbygget i foråret 2023, men allerede i april 2021 flyttede de første beboere ind.

 

Rødovre Port er et meget ambitiøst og arkitektonisk flot boligområde, som er tegnet af Arkitema. De lyse og gyldne farver, som går gennem hele projektet, skaber et lyst, venligt og varmt område med både lejeboliger, butikker og kontorer. Boligejendommene får et meget varieret udtryk med altaner og fælles tagterrasser, der prydes med grønne planter, som bryder facaderne og gør hele boligområdet mere organisk og foranderligt.

}