Rødovre Port 14, 2. sal dør 4
2610 Rødovre
Månedlig leje
kr. 12.800
Type
Lejlighed
Boligareal
87m2

Rødovre Port 14, 2. sal dør 4
2610 Rødovre

LYSE OG MODERNE BOLIGER MED ALTAN ELLER ADGANG TIL TAGTERRASSE

Del bolig

Rødovre Port nr. 4-20 er en flot boligejendom i den østlige ende af strædet. Ejendommen består af 28 meget lyse lejeboliger med henholdsvis altaner, egen tagterrasse eller adgang til fælles tagterrasse. Boligerne er lyse og venlige med store vinduespartier med flot udsigt. De øverste boliger har sågar udsigt til Københavns tårne. Boligerne er godt indrettede og er på 2-5 værelser beliggende på 1. til 4. sal. I stueplan findes dagligvareforretninger, så indkøb kan ikke blive nemmere.

DESIGNERKØKKEN FRA HTH
Køkkenet er i flot hvidt design fra HTH med fine rene linjer og en tynd sort bordplade, som understreger køkkenets enkle udtryk. Underskabene er med udtræksskuffer og overskabene med låger. Derudover er der indbygningsovn, glaskeramiske kogeplader, køle- og fryseskab og integreret opvaskemaskine. Alle hårde hvidevarer er fra Siemens.

STILRENE BADEVÆRELSER
Badeværelserne er meget lyse og venlige med flotte grå fliser på gulvet og i brusenichen. Både toilettet og skuffemodul med underlimet vask er væghængt, så det er nemt at rengøre. Vaskesøjlen med vaskemaskine og tørretumbler er fra Siemens.

PLADS TIL OPBEVARING
Alle boliger har et opbevaringsrum enten i selve boligen eller i kælderen.

PARKERING
Det vil være muligt at leje sig ind i parkeringskælderen. Leje af parkeringsplads aftales med udlejningsmægleren.

GRØNNE PLADSER OG LEG FOR BØRNENE
Rødovre Port er bundet sammen af et gennemgående stræde, som bliver prydet med store træer, flotte plantekasser, belægninger, siddekasser, trapper og forskellige grønne opholdsområder. Børnefamilierne får bl.a. et spændende område, hvor der både er plads til leg og hygge. Der kommer et grønt fælles gårdrum, og broen for enden af strædet bringer tankerne hen på New Yorks skyline. Strædet bliver helt sikkert et skønt sted at være.

Rødovre Port forventes helt færdigbygget i foråret 2023, men de første lejeboliger er allerede klar til indflytning april 2021.

Kontakt mægler
Sagsnummer Bolig 16
Overtagelsesdato 01-01-2022
Elevator Ja
Altan Nej
Rum 3
Månedlig leje kr. 12.800
Aconto varme kr. 375
Aconto vand kr. 450
Internet kr. 0
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 1 mdr.

STAD Projekt

Boligudlejning

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.