Se alle 41 boliger
Månedlige leje
kr. 8.300 - kr. 15.200

SKOVBRYNET LYNGBY
Skovbrynet
2880 Lyngby

41 boliger til leje

SKOVBRYNET LYNGBY

Del bolig

LØB EN TUR PÅ TAGET AF DIN NYE BOLIG…

 

Skovbrynet består af 2 forskellige typer boliger

 

I alt er der 61 50 Plus boliger i forskellige størrelser i det slangeformede byggeri, som varierer fra ca. 67 til 152,4 kvm og i alt 86 Company Apartments i forskellige størrelser, som spænder fra ca. 36 til 91 kvm. Lejlighederne har masser af naturligt lysindfald fra de store vinduer fra gulv til loft og er udformet i et moderne og stilrent udtryk.

 

Plus 50 lejlighederne er som udgangspunkt tiltænkt og målrettet alderssegmentet 50 år og over, men andre aldersgrupper har også mulighed for at søge om en bolig. Dog vil denne aldersgruppe have forrang ifm. udlejningen.

 

Boligerne får masser af naturligt dagslys ind via de store vinduer fra gulv til loft og har hvidolierede trægulve. Nogle lejligheder har altan og andre har direkte udgang til grønt areal. Der er gulvvarme i samtlige rum og materialerne er lyse i stilfuldt design med køkkener fra HTH.

 

Company Apartments tænkes udlejet til projektmedarbejdere eller lign. på vegne af diverse virksomheder i nærområdet.

 

Lejlighederne har adgang til grønt, rekreativt udemiljø inkl. den ca. 800 meter lange løbebane på toppen af byggeriet. Det er elevator i bygningen, cykelparkering samt eget depotrum og mulighed for leje af parkeringsplads i enten kælder eller på terræn.


Skovbrynet i Lyngby er lokaliseret blot 2 minutters gang fra Sorgenfri station, hvorfra der afgår en række busser og toge, som kører til både Lyngby og Københavns centrum. Er man i bil kan man vælge Lyngby omfartsvej, som blot ligger et stenkast væk.

Det 6-etagers, unikke og prisvindende boligbyggeri er tegnet af Lars Gitz Arkitekter og omfatter, udover studieboliger, 147 udlejningsboliger fordelt på kategorierne 50+ boliger og Company Apartments.

}