Store Kongensgade 100, 3. sal dør 13
1100 København K
Månedlig leje
kr. 9.850
Boligareal
31m2

Store Kongensgade 100, 3. sal dør 13
1100 København K

Næste åbent hus
Søndag. 25/10 kl. 14-15

Moderne lejeboliger – lige midt i København K.

Del bolig

Beskrivelse Store Kongensgade 100

1- OG 2-VÆRELSES BOLIGER

DEN GAMLE POLITISTATION på Store Kongensgade 100 omdannes nu til moderne lejeboliger – lige midt i København K. Det bliver en arkitektonisk oase, centralt placeret i byen, med altaner og et atmosfærefyldt niveauopdelt gårdrum mod sydøst.

LEJEBOLIGERNE i huset på Store Kongensgade 100 består primært af 1-værelses studiolejligheder, hvoraf nogle har altan, samt et mindre antal 2-værelses lejligheder med altan på øverste etage.

DE LYSE, MODERNE BOLIGER er indrettet med fokus på funktionalitet i en kvalitet, som er misundelsesværdig komfortabel og gør det nemt at nyde livet midt i byen.

HVIDE VÆGGE, DØRE OG VINDUESRAMMER i lejlighedens store rum med god plads til både studie- eller kontorplads og kombineret sofa- og sovemiljø. Velindrettet køkkensektion til både enkle og avancerede kokkerier, og badeværelse med væghængt toilet, bruseniche og gulvvarme.
ALLE DETALJER er nøje gennemtænkte, med behovet for personlig indretning for øje.

BYGNINGEN på Store Kongensgade 100 renoveres fra inderst til yderst, så den fremstår i et nyt, moderne udtryk. De eksisterende facader omdannes med facadebeklædning i den smukke tombak – et materiale, som i sin gyldenbrune farve ligner kobber og som bringer en livlig og bestandig signatur til facadeudtrykket.

FACADERNE fremstår både glatte og perforerede og leger dermed elegant med lys og æstetik, ligesom de store vinduespartier, som fra gulv til loft inviterer lys i massevis indenfor. De fem øverste lejligheder mod Store Kongensgade har altaner, som er afskærmet fra naboen og med plads til møbler.

DE UDVENDIGE VINDUESRAMMER udføres i farvet aluminium, som tone-i-tone lægger sig op ad tombakken. På den måde stråler arkitekturen med sin egen unikke og harmoniske identitet.

MOD GÅRDEN øges bygningskroppen med påmonterede ’kassetter’ som er henholdsvis åbne og lukkede i et skiftende forløb. Huset ’springer’ således i et livligt udtryk mod gårdmiljøet og lader lyset vandre på skift ind og ud af alle boligerne, understøttet af facadens gyldne materialitet, farvespil og de store vinduespartier. Flere af lejlighederne er udstyret med hyggelige altaner mod det skønne gårdrum.

HUSETS HØJE STUEETAGE indrettes til dagligvarebutik, med adgang fra Store Kongensgade, og politistationen fra 1970’erne vil således fremover markere sig som en stolt og raffineret bygning, med en både funklende og hensynsfuld fremtoning i gadebilledet og blandt den omkringliggende klassicistiske arkitektur.

OMRÅDET omkring boligerne på Store Kongensgade 100 er blandt byens mest eftertragtede. Gamle palæer og herskabelige ejendomme blander sig med nyrenoverede butiksfacader, yogastudier og et væld af gastronomiske oplevelser på den kendte gade, der blev til i år 1650 og strækker sig fra Østerport. Station til Kongens Nytorv, som den vestligste trafikåre i Københavns ældste bydel, Frederiksstaden.

HER STORTRIVES BYLIVET i alle afskygninger, tæt på nogle af hovedstadens ypperste attraktioner – få meter fra Marmorkirken og blot en kort gåtur fra bl.a. Nyhavn, Ofelia Beach og Toldboden. Så når byturen tager fat på de lyse timer, er der ikke langt hjem! Løbeture på Kastellet, i Kongens Have eller langs havnefronten. Shopping og hyggelige kaffebarer. Gallerier, fitnesscentre og søndagsbrunch med vennerne.


Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt mægler
Sagsnummer Nr. 34
Overtagelsesdato 16-12-2020
Elevator Ja
Altan Nej
Rum 1
Månedlig leje kr. 9.850
Aconto varme kr. 200
Aconto vand kr. 100
Internet kr. 140
Depositum 2 mdr.
Forudbetalt leje 1 mdr.

Kom og se vores prøvelejlighed på Store Kongensgade 100

Her forneden kan du se, hvornår vi har åbent hus igen.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores åbent hus.

Mvh.
STAD Projekt

Tilbage til kalender

Vibeke Scharff

Projektleder & Lejekoordinator

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring dette prospekt? Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.