Alice Lotinga i ny rolle hos STAD Projekt

- 19. oktober 2022 - Af Redaktion

Der findes vel ret beset ikke et menneske, en virksomhed eller en leder inden for den danske projektverden, som ikke kender Alice Lotinga. Den gæve kvinde og indtil i dag medejer og direktør hos STAD Projekt er kendt for sine stærke meninger, sin passion for projektmarkedet og de resultater, som Alice sammen med sine dygtige medarbejdere har skabt gennem mere end et årti.
 
Nu skifter Alice Lotinga rolle hos STAD Projekt fra medejer og direktør til administrerende direktør. En detalje, men hvis man tror, detaljen betyder mindre passion, færre projekter og en anden Alice, så tager man fejl.

Læs mere

STAD Projekt skal udleje 272 boliger i den historiske TV-Byen, som er forvandlet til moderne lejligheder for alle

- 30. september 2022 - Af Redaktion

Når man siger postnummeret 2860, kan mange over 30 år afslutte det med ”Søborg”. Da fjernsynet var fællesnævneren i kongeriget og samlingspunkt for befolkningen, og inden ord som streaming, Netflix og app var en del af det danske sprog, var 2860 Søborg stedet, hvor alt indhold fra Danmarks Radio udsprang fra.

Over de seneste år har TV-Byen gennemgået en æstetisk transformation fra radio- og tv-by til et attraktivt og livligt boligområde. Det er også her, Project Radio på Gyngemose Parkvej 80 har til huse.

Læs mere

STAD Projekt og Gefion Group i succesfuld udlejning af 372 lejligheder

- 15. september 2022 - Af Redaktion

STAD Projekt kom først på sommeren i mål med udlejningen af etape 2 af Engvej 155-projektet, som STAD Projekt var udvalgt til at udleje af Gefion Group.  

Her skulle der udlejes 290 lejemål, og ambitionerne var høje hos begge parter, da der den 1. marts blev taget hul på udlejningen.

Læs mere

Rene Brandt vinder STAD Legatet 2022

- 9. september 2022 - Af Redaktion

Torsdag aften fandt STAD Legatet sin tredje vinder siden sin stiftelse i 2019, og foran et festklædt publikum af who is who inden for den skandinaviske ejendomsbranche kunne Rene Brandt fra Ikano Bolig få overrakt symbolet på STAD Legatet 2022 og den medfølgende check på 10.000 kr.

Læs mere

STAD Legatet har fundet sine tre finalenominerede for 2022

- 7. september 2022 - Af Redaktion

STAD Legatet uddeles på torsdag d. 8. september for tredje gang siden sin stiftelse i 2019. Ambitionen, for STAD Legatet, der er stiftet i fællesskab af STAD Erhverv, STAD Projekt og Estate Media, er at hylde virksomheder, organisationer og mennesker, der har én ting for øje – nemlig at give tilbage til byen.

I år har der været mere end 175 indstillede kandidater, og juryen har nu snævret feltet ind til et finalefelt på tre kandidater.

Dem kan du læse mere om herunder:

Læs mere

Indstillinger til STAD Legatet 2022

- 4. august 2022 - Af Redaktion

De sidste to år har STAD uddelt STAD Legatet i samarbejde med Estate Media på branchens største begivenhed i Danmark - Ejendomsdagene. Årligt bliver der indstillet cirka 200 kandidater, der alle lever op til kongstanken omkring STAD Legatet: Nemlig at man i sit virke giver tilbage til byen.

Katrine Enø, Mads Roepstorff og Alice Lotinga glæder sig til at uddele STAD Legatet 2022

Nu åbnes indstillingen for nomineringerne til 2022

Læs mere

Tidligt samspil mellem bygherre og mægler skal gøre nye boliger i Glostrup mere attraktive

- 1. august 2022 - Af Redaktion

I 2020 påbegyndte ATP Ejendomme opførelsen af boligbyggeriet Carl Bro Haven i Glostrup. For ATP Ejendomme har det været en prioritet fra dag 1 at sikre et godt match mellem fremtidige beboere og boligernes indretning og områdets kvaliteter. Derfor er ejendomsmægleren STAD Projekt kommet tidligt ind i billedet.

Carl Bro Haven er ATP Ejendommes første boligprojekt, hvor pensionsselskabet selv har formet projektet fra starten. Det har i den forbindelse været en prioritet at skabe boliger, som matcher beboernes behov og ønsker.

Læs mere

STAD Projekt tager hul på udlejningen af Øresundsvej 51

- 21. februar 2022 - Af Redaktionen

STAD Projekt tager på søndag d. 27. februar hul på udlejningen af de 39 etværelses lejligheder i hjertet af Amager og i fin afstand til alverdens muligheder for natur, strand og caféliv og med kort afstand til Købehavn.

Læs mere

Hele STAD Projekt-holdet står klar til at hjælpe dig

Tæt på hele verden

- 17. februar 2022 - Af Redaktionen

STAD Projekt og Gefion Group tager den 20. februar 2022 hul på etape 2 af Engvej 155 på Amager.  
 
Etape 2 byder på 290 attraktive boliger, og det er med at være hurtig, for den første etape blev udlejet på få måneder. En del af svaret på den hurtige udlejning skal findes i foreningen af lyse lejligheder i et område, hvor du er tæt på hele verden.

Læs mere

I weekenden tog STAD Projekt-holdet hul på udlejningen af 4. etape af Rødovre Port

STAD Projekt og Gefion Group sætter gang i Rødovre Port etape 4

- 31. januar 2022 - Af Redaktionen

I søndags var der glade ansigter og smil på læberne i Rødovre, da STAD Projekt og Gefion Group tog hul på udlejningen af 4. etape af Rødovre Port med udlejningen af 286 lejligheder.

Læs mere

STAD Projekt ansætter vellidt og kompetent profil fra branchen

- 7. januar 2022 - Af Redaktionen

Da champagnepropperne sprang, og 2021 skiftede til 2022, markerede det også starten på et nyt job for 29-årige Christoffer Kielgast, der er tiltrådt som projektleder hos STAD Projekt.

Læs mere

STAD Projekt ønsker alle et godt nytår

- 31. december 2021 - Af Redaktionen

2021 blev et spændende år for medarbejderne hos STAD Projekt.
I løbet af 2021 blev der overdraget flere projekter her iblandt Bryggerpladsen i Ølstykke, Bydammen i Ballerup og Amager Strandvej 58 på Amager.

Fælles for alle projekterne er et godt samarbejde, en stærk kommunikation og et sigte mod at løse opgaverne tilfredsstillende for bygherre og kunder.

Læs mere

Ny tankegang efter sygdom

- 29. december 2021 - Af Redaktionen

I december 2020 blev projektsalg og ambitionen om at gøre en forskel sat på pause for direktør og medejer af STAD Projekt, Alice Lotinga.

Her sagde lægen de ord, som mange danskere i et eller andet omfang har stiftet bekendtskab med. Nemlig sætningen ”Det er kræft.”

Læs mere

STAD Projekts Katrine Enø på fornem nomineringsliste hos Estate Media

- 8. december 2021 - Af Redaktionen

Estate Media har netop offentliggjort den 35 mand lange nomineringsliste til ‘Ung i Ejendom Talentlisten 2021’. På listen finder man STAD Projekts associerede partner og projektchef, Katrine Enø.

Læs mere

Nye relationer blev skabt for STAD Projekt på Estate Medias Byggedagene

- 2. december 2021 - Af Redaktionen

STAD Projekt mødte op til to dages netværk, paneldebatter og spændende oplæg gennem Estate Medias første afvikling af eventen Byggedagene hos Comwell Copenhagen Portside i Nordhavnen.

Læs mere

STAD Projekt kan præsentere sjældent nybyggeri til salg på Frederiksberg

- 4. november 2021 - Af Redaktionen

STAD Projekt tager inden længe hul på salget af et nyt byggeri med 33 lejligheder på Frederiksberg. Mere præcist på Fuglebakkevej 88 i det kendte Fuglebakkekvarter.

Læs mere

STAD Projekt præsenterer Haslev Have

- 26. oktober 2021 - Af Redaktionen

STAD Projekt påbegynder salget af de 24 nye etplansrækkehuse Haslev Have. 
 
Rækkehusene er placeret tæt på skov, smuk natur, transportmuligheder og motorvejsforbindelse. Samtidig er husene arkitekttegnet, og der er tænkt leverum, lysindfald og et nærværende familiemiljø ind i hver en streg, der er tegnet i projektet.

Læs mere

Katrine Enø bliver nu associeret partner hos STAD Projekt

Katrine Enø bliver associeret partner hos STAD Projekt

- 8. oktober 2021 - Af Redaktionen

Efter at være blevet forfremmet til Projektchef hos STAD Projekt ved indgangen til 2021, udnævnes Katrine Enø nu også til associeret partner i virksomheden på Østerbro i København.

STAD Projekt har gennem de seneste år taget store skridt indenfor både projektsalg og udlejningsmarkedet over hele Danmark – og fællesnævneren for resultaterne er holdet af dygtige og ambitiøse medarbejdere, der brænder for STAD Projekt og for at skabe resultater for kunderne.

Læs mere

Her modtager Lars Bloch STAD Legatet 2021 af direktør hos STAD Projekt Alice Lotinga og regionschef hos STAD Projekt Mikkel Kronborg

Lars Bloch vandt STAD Legatet på Ejendomsdagene 2021

- 12. september 2021 - Af Redaktionen

Estate Media’s Ejendomsdagene løb af stablen forrige uge på Marienlyst Strandhotel, og her var der samlet høj og lav fra den danske ejendomsbranche til dage med stort fagligt indhold, netværk og uddeling af priser til de profiler, der har skabt ekko i markedet. 
 
Ejendomsdagene var også begivenheden, hvor STAD Legatet skulle uddeles for andet år i træk, og blandt mere end 200 nominerede var feltet kogt ned til tre finalister.

Læs mere

”Du kan pludselig gå på vandet”

- 2. september 2021 - Af Redaktionen

STAD Legatet uddeles for anden gang på Estate Media’s Ejendomsdagene, og blandt de mere end 200 indstillede kompetente kandidater er feltet nu snævret ned til tre, som vi hos STAD mener er berettiget til finalefeltet.  
  
Ole Schrøder har gennem virksomheden TREDJE NATUR sammen med kompagnonen Flemming Rafn brugt nysgerrighed og lysten til at forandre og forbedre elementer omkring os, så disse passer til den nye virkelighed.

Læs mere

”Det afgørende er, at man kan se sig selv i projektet”

- 31. august 2021 - Af Redaktionen

STAD Legatet uddeles for 2. gang på Estate Media’s Ejendomsdagene, og blandt de mere end 200 indstillede kompetente kandidater, er feltet nu snævret ned til tre, som vi hos STAD mener er berettiget til finalefeltet. 
 
58-årige Lars Bloch er med sin position som direktør hos Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C manden med ansvaret for udviklingen af et område på størrelse med 40 fodboldbaner og dette både til erhverv og nye boliger.

Læs mere

”Nomineringen tydeliggør nogle initiativer, der har en helhjertet indsats bag sig”

- 31. august 2021 - Af Redaktionen

STAD Legatet uddeles for anden gang på Estate Media’s Ejendomsdagene, og blandt de mere end 200 indstillede kompetente kandidater er feltet nu snævret ned til tre, som vi hos STAD mener er berettiget til finalefeltet. 
 
53-årig Joakim Zacho Weylandt fra Byens Design har gjort sig bemærket med både kærlighed til det rette udtryk og en insisteren på at gøre tingene bedre, end de for nuværende er.

Læs mere

STAD Projekts Katrine Enø deltager i paneldebat under ’Boligdagene’

- 18. juni 2021 - Af Redaktionen

På tirsdag løber Estate Medias `Boligdagene’ af stablen i Kolding på Comwell Hotel. 

Efter en let frokost afholder Estate Media en paneldebat med overskriften  

’Temperaturtjek på et brandvarmt boligmarked’.

Læs mere

STAD er klar til boligdagene

- 17. juni 2021 - Af Redaktionen

På tirsdag løber Estate Medias Boligdagene af stablen i Kolding på Hotel Comwell og de smukke opgivelser omkring Skovbrynet. 

STAD Projekt og STAD Erhverv møder op til disse spændende dage med foredrag, oplæg og netværk med direktør hos STAD Erhverv, Mads Heinrich Roepstorff, direktør hos STAD Projekt, Alice Lotinga, og projektchef Katrine Enø.

Læs mere

STAD Projekt-holdet er klar til fremvisning af lejeboligerne på Engvej

Gefion Group og STAD Projekt forventer stort rykind på Amager-udlejning

- 7. maj 2021 - Af Redaktionen

På søndag tager STAD Projekt hul på udlejningen af de 82 lejeboliger på Engvej 155. Et projekt, hvor Gefion Group igen har skabt nogle attraktive boliger, som kommer en stor gruppe af mennesker til gavn.

Læs mere

Alice Lotinga er tilbage for fuld kraft

I'm still standing - stronger than I ever did

- 13. april 2021 - Af Redaktionen

For Alice Lotinga, direktør hos STAD Projekt, er forårets indtog i Danmark også en tilbagevenden til projektverdenen og de mange opgaver, STAD Projekt har på tegnebrættet efter et sygdomsforløb, der truede med at udfordre den ambitiøse og kundeglade direktørs arbejdsliv.

Læs mere

Interesserede medlemmer af PBU står i kø til fremvisning af Rådhushave

I weekenden tog STAD Projekt, PBU og Kuben Mangement hul på udlejningen af Rådhus Have

- 23. marts 2021 - Af Redaktionen

I weekenden tog STAD projekt hul på udlejningen af 93 lejemål i Rådhus Have i Albertslund.

Projektet har STAD Projekt været inde over projektet fra tegningsfasen, og vi har blandt andet budt ind med vores kompetencer i forhold til at skabe boliger, der passer til de mennesker, der bor i dem.

Læs mere

Birgitte fandt hjem

- 11. marts 2021

Meget få steder i København er nærheden til naturen, vandet og byen så tydelig, som på Amager Strandvej 58. Her mødes moderne livsstil og spændende udfoldelsesmuligheder med bevaringsværdig natur og lokalhistorisk atmosfære.

Netop ovenstående kvaliteter var også årsagen til at Birgitte for halvandet år siden købte sig en bolig på Amager Strandvej 58.

Læs mere

Lejemarkedet rummer store muligheder for både succes og investering

- 19. februar 2021

Alice Lotinga er en velbevandret kvinde på projektmarkedet. Resultaterne taler for sig selv, og med blikket skarpt rettet mod udviklingen og nye projekter har den ambitiøse og ærgerrige direktør for STAD Projekt taget hul på 2021 i fuldt firspring.

Læs mere

STAD Projekt forfremmer Katrine Enø til projektchef

- 4. januar 2021

STAD Projekt har gennem 2020 løst mange opgaver for sine kunder. Lige fra de første streger, der skulle sættes på nye projekter, til udlejning af færdige ejendomme i hjertet af København. Opgaverne er blevet løst til kundernes store tilfredshed, og bag dette står holdet af dedikerede medarbejdere i marken og på kontoret på Østerbro.

Læs mere

STAD Legatet uddelt for første gang på Ejendomsdagene 2020

- 21. september 2020

Torsdag d. 10. september blev STAD Legatet uddelt for første gang, og det skete på den vigtigste netværksbegivenhed på dansk jord - nemlig Estate Medias Ejendomsdagene.

Læs mere

Lars Bo køber ejerandel i STAD Projekt

- 10. september 2020

De fleste på det københavnske boligmarkedet kender eller har samarbejdet med Lars Bo Christensen.

Den 60-årige lune, pligtopfyldende og sympatiske mand har en baggrund i den finansielle sektor og var i 90’erne med til at løbe Danske Kredit i gang. Det var også i Danske Bank, at Lars Bo tog sin ejendomsmægleruddannelse i 1986.

Læs mere

Et vigtigt parameter for os er den sammenhængskraft, vi indgår i

- 9. september 2020

43-årige Brian Gade, CEO hos Container Living, er nomineret til STAD Legatet for sin evne til at tænke nye former for boliger ind i eksisterende kontekster.

Vejlenseren Brian Gade skrev under på sin første bolig som 17-årig og har siden bygget boliger i årtier. Boligerne, som Brian Gade har været med til at tegne, bygge og opføre, har typisk været på det klassiske boligudlejningsmarked.

Læs mere

Lykken findes i det at gøre noget for andre

- 9. september 2020

42-årige Rasmus Storgaard er et menneske, der næres gennem glæden ved at give og gøre en forskel for sine medmennesker.

Det er også gennem disse værdier, at Rasmus Storgaard er nomineret til STAD Legatet: For sin evne til at give tilbage til byen og andre mennesker gennem sin virksomhed Sifora.

Læs mere

Jeg ser nomineringen som en eksponent for den vej, vi som samfund har behov for at gå

- 9. september 2020

44-årige Christian Wittrup er som Head of Commercial hos Lendager Group nomineret til STAD Legatet for sin iver og ambition om at gøre bæredygtighed til et økonomisk element i byggeriet.

Christian Wittrup har med sin baggrund og uddannelse som civilingeniør inden for byggeri og miljø og sin HD i organisation og ledelse et udgangspunkt, der giver det perfekte krydsfelt mellem ambitionen om bæredygtighed og forståelsen for det økonomiske aspekt..

Læs mere

Katrine Enø brænder for hvert et projekt

- 20. august 2020

Igennem vores arbejdsliv møder vi alle mennesker, hvor vi mærker, at opgaven foran dem ikke blot er en opgave. Mennesker, hvor ambitionen og fagligheden skinner tydeligt igennem.

30-årige Katrine Enø fra STAD Projekt tilhører den gruppe af mennesker, hvor ambitionen og indsigten i opgaven foran hende står ganske udtalt. Måske er det også i de to værdier, respekten og anerkendelsen af hende ude i markedet findes. Nu kunne man være lidt fræk og sige, at hvis man arbejder under og udvikler projektsalg med Alice Lotinga, så får man ikke noget foræret og skal stå tidligt op.

Læs mere

Kender du et menneske, der giver tilbage til byen?

- 19. juni 2020

Kender du et menneske, der giver tilbage til byen? Så kender du måske vinderen af STAD Legatet 2020

STAD Erhverv og STAD Projekt gik i luften i august 2019 og har på kort tid understreget sine positioner som kompetente og ambitiøse virksomheder, der vil gøre en forskel på den danske erhvervs- og projektmæglerscene.

Læs mere

Vi valgte STAD Projekt, fordi de ikke er bange for at løbe med bolden

- 2. juni 2020

I modsætning til William Shakespeares tragedie Hamlet, der som bekendt udspiller sig på slottet Kronborg, har alle lejere af de indbydende og lyse lejligheder på Kronborg Strand oplevet glæde og følelsen af at komme hjem.

Udsigten til Kronborg, naboer og direkte adgang til både hav og strand har uden tvivl været en medvirkende årsag til følelsen.

Læs mere