STAD Projekt forfremmer Katrine Enø til projektchef

- 4. januar 2021

STAD Projekt har gennem 2020 løst mange opgaver for sine kunder. Lige fra de første streger, der skulle sættes på nye projekter, til udlejning af færdige ejendomme i hjertet af København. Opgaverne er blevet løst til kundernes store tilfredshed, og bag dette står holdet af dedikerede medarbejdere i marken og på kontoret på Østerbro.

Læs mere

STAD Legatet uddelt for første gang på Ejendomsdagene 2020

- 21. september 2020

Torsdag d. 10. september blev STAD Legatet uddelt for første gang, og det skete på den vigtigste netværksbegivenhed på dansk jord - nemlig Estate Medias Ejendomsdagene.

Læs mere

Lars Bo køber ejerandel i STAD Projekt

- 10. september 2020

De fleste på det københavnske boligmarkedet kender eller har samarbejdet med Lars Bo Christensen.

Den 60-årige lune, pligtopfyldende og sympatiske mand har en baggrund i den finansielle sektor og var i 90’erne med til at løbe Danske Kredit i gang. Det var også i Danske Bank, at Lars Bo tog sin ejendomsmægleruddannelse i 1986.

Læs mere

Et vigtigt parameter for os er den sammenhængskraft, vi indgår i

- 9. september 2020

43-årige Brian Gade, CEO hos Container Living, er nomineret til STAD Legatet for sin evne til at tænke nye former for boliger ind i eksisterende kontekster.

Vejlenseren Brian Gade skrev under på sin første bolig som 17-årig og har siden bygget boliger i årtier. Boligerne, som Brian Gade har været med til at tegne, bygge og opføre, har typisk været på det klassiske boligudlejningsmarked.

Læs mere

Lykken findes i det at gøre noget for andre

- 9. september 2020

42-årige Rasmus Storgaard er et menneske, der næres gennem glæden ved at give og gøre en forskel for sine medmennesker.

Det er også gennem disse værdier, at Rasmus Storgaard er nomineret til STAD Legatet: For sin evne til at give tilbage til byen og andre mennesker gennem sin virksomhed Sifora.

Læs mere

Jeg ser nomineringen som en eksponent for den vej, vi som samfund har behov for at gå

- 9. september 2020

44-årige Christian Wittrup er som Head of Commercial hos Lendager Group nomineret til STAD Legatet for sin iver og ambition om at gøre bæredygtighed til et økonomisk element i byggeriet.

Christian Wittrup har med sin baggrund og uddannelse som civilingeniør inden for byggeri og miljø og sin HD i organisation og ledelse et udgangspunkt, der giver det perfekte krydsfelt mellem ambitionen om bæredygtighed og forståelsen for det økonomiske aspekt..

Læs mere

Katrine Enø brænder for hvert et projekt

- 20. august 2020

Igennem vores arbejdsliv møder vi alle mennesker, hvor vi mærker, at opgaven foran dem ikke blot er en opgave. Mennesker, hvor ambitionen og fagligheden skinner tydeligt igennem.

30-årige Katrine Enø fra STAD Projekt tilhører den gruppe af mennesker, hvor ambitionen og indsigten i opgaven foran hende står ganske udtalt. Måske er det også i de to værdier, respekten og anerkendelsen af hende ude i markedet findes. Nu kunne man være lidt fræk og sige, at hvis man arbejder under og udvikler projektsalg med Alice Lotinga, så får man ikke noget foræret og skal stå tidligt op.

Læs mere

Kender du et menneske, der giver tilbage til byen?

- 19. juni 2020

Kender du et menneske, der giver tilbage til byen? Så kender du måske vinderen af STAD Legatet 2020

STAD Erhverv og STAD Projekt gik i luften i august 2019 og har på kort tid understreget sine positioner som kompetente og ambitiøse virksomheder, der vil gøre en forskel på den danske erhvervs- og projektmæglerscene.

Læs mere

Vi valgte STAD Projekt, fordi de ikke er bange for at løbe med bolden

- 2. juni 2020

I modsætning til William Shakespeares tragedie Hamlet, der som bekendt udspiller sig på slottet Kronborg, har alle lejere af de indbydende og lyse lejligheder på Kronborg Strand oplevet glæde og følelsen af at komme hjem.

Udsigten til Kronborg, naboer og direkte adgang til både hav og strand har uden tvivl været en medvirkende årsag til følelsen.

Læs mere