Katrine Enø brænder for hvert et projekt

- 20. august 2020

Igennem vores arbejdsliv møder vi alle mennesker, hvor vi mærker, at opgaven foran dem ikke blot er en opgave. Mennesker, hvor ambitionen og fagligheden skinner tydeligt igennem.

30-årige Katrine Enø fra STAD Projekt tilhører den gruppe af mennesker, hvor ambitionen og indsigten i opgaven foran hende står ganske udtalt. Måske er det også i de to værdier, respekten og anerkendelsen af hende ude i markedet findes. Nu kunne man være lidt fræk og sige, at hvis man arbejder under og udvikler projektsalg med Alice Lotinga, så får man ikke noget foræret og skal stå tidligt op.

Og det er netop Alice, der har været med til at ansætte Katrine for en håndfuld år siden.

-Katrine er først og fremmest en meget troværdig kvinde og knalddygtig projektleder. Hun besidder en tydelig handlekraft, der altid gør, at Katrine formår at have flere bolde i luften og samtidig lever op til de høje forventninger, som vores kunder og pensionskasser har til os, understreger Alice Lotinga, der har mere end to årtiers erfaring på projektmarkedet i Danmark.

Succesen hos STAD Projekt er en holdindsats, der understreger alle medarbejdere på holdet. Det er ifølge Katrine Enø i den fælles forståelse af de opgaver - store som små - der ligger på bordet fra tegning til udlejning eller salg, som gør arbejdsgangene ganske klare.

-Hos STAD Projekt har mine kollegaer og jeg arbejdet sammen i mange år. Det tætte kendskab til både hinanden og til de processer, vi altid arbejder ud fra, sikrer en succesfuld løsning af opgaven - uanset de udfordringer, der vil opstå undervejs. Vi er et hold af specialister, der ikke ”bare” er projekt-mæglere, understreger Katrine Enø med udtalelser og testimonials fra bygherrer og pensionskasser, der understøtter vægten af hvert et ord.

Netop en af disse testimonials italesætter STAD Projekt og medarbejdernes evne til at have styr på alle henvendelser, effektiv projektledelse og værdifulde inputs. Det medvirker til den helt rigtige løsning til det konkrette projekt, markedets situation og udvikling.

Samtidig er Katrine Enø den type dedikerede medarbejder, der altid er ude på pladsen og får den vigtige kundekontakt, der tydeliggør, hvad der rører sig i markedet.

-Vi sætter pris på feedbacken fra vores kunder. Vi går også ind som et hold og byder ind med kompetencer som optimering, rådgivning, styring af proces og succesfulde salg eller udlejning. Det viste vi med projektet i Helsingør, Kronborg Strand, der blev lejet ud ekstremt hurtigt, og hvor vi netop fik ros fra processtyringer og det faktum, at vi kunne håndtere og løse opgaven selv, fortæller Katrine Enø og afslutter med en erfaring, hun gjorde sig som ung ejendomsmægler på Frederiksberg:

-Hvis man arbejder hårdt, er troværdig og holder det, man lover, så forstærker alt det, du gør, sig selv. Jeg tror i al beskedenhed, at det er det, som vi er så gode til her hos STAD Projekt.

STAD Projekt løser både projektsalg og udlejning af projektejendomme samt bidrager med rådgivning om byggegrunde og arkitektur. Direktør hos STAD Projekt er Alice Lotinga.