Lars Bo køber ejerandel i STAD Projekt

- 10. september 2020

De fleste på det københavnske boligmarkedet kender eller har samarbejdet med Lars Bo Christensen.

Den 60-årige lune, pligtopfyldende og sympatiske mand har en baggrund i den finansielle sektor og var i 90’erne med til at løbe Danske Kredit i gang. Det var også i Danske Bank, at Lars Bo tog sin ejendomsmægleruddannelse i 1986.

-Jeg har været en del af boligmarkedet i snart 30 år. Det har altid været en spændende arbejdsplads, hvor man skal navigere, orientere og positionere sig i et til tider omskifteligt marked, men for mig har det altid været vigtigt, at fagligheden og indsigten er på plads. Der føler jeg, at min fortid i bankverdenen kombineret med at være ejendomsmægler har været en fordel, fortæller Lars Bo.

I sommeren 2019 skiftede Lars Bo Christensen det private boligmarked ud med en stilling hos STAD Projekt og det spændingsfelt mellem nybyggerier, boligdrømme og opfyldelse af målsætninger og tidsplaner. Her et år efter er Lars Bo Christensen også blevet partner i STAD Projekt med en mindre ejerandel. Et skridt, der for Lars Bo Christensen understøtter, at han tog den rette beslutning for et år siden.

-Jeg trives rigtig godt i min nye rolle hos STAD Projekt. Her har jeg ansvaret for projekterne på Amager og Engholmene og bidrager med budgetter og kontakten til boligbutikkerne. Det er også en dagligdag, hvor jeg føler, at de kompetencer, jeg har oparbejdet gennem min karriere, kommer perfekt til udtryk, understreger Lars Bo Christensen.

Direktør hos STAD Projekt, Alice Lotinga, værdsætter Lars Bo Christensen højt, og netop den værdisætning er også forklaringen på det partnerskab, der nu er blevet officielt.

-Lars Bo Christensen er for mig indbegrebet af de dyder, vi hos STAD Projekt arbejder ud fra og giver vores kunder. Lars er ordentlig, og så arbejder han struktureret og med en omhyggelighed, der sikrer en perfekt udførelse af vores opgaver. Samtidig har Lars en rutine, der kommer hele vores hold til gavn. Så det glæder mig meget, at Lars nu har en ejerandel af STAD Projekt og på denne måde fortsætter sin helhjertede indsats for vores kunder.

For Lars Bo Christensen er partnerskabet hos STAD Projekt også et udtryk for, at han trives i den stærke organisation, der har en kultur, hvor man ser muligheder og lykkes med at løse opgaverne til kundernes tilfredshed.

-Vi har et fantastisk hold her hos STAD Projekt, og det mærker vores kunder, købere og nu også lejere hver eneste dag. Tilgangen og det mindset, vi går til opgaverne med, er 90 procent af årsagen til, at vi altid kommer i mål. Med Alices viden, indsigt i projektsalg og blik for, hvor en fordel kan skabes i projektet, giver det de succesoplevelser, vi samler på herinde, afslutter Lars Bo Christensen fra sin plads hos STAD Projekts hovedkontor på Østerbro.

Vi ønsker Lars Bo Christensen tillykke med partnerskabet.