Lejemarkedet rummer store muligheder for både succes og investering

- 19. februar 2021

Lejemarkedet rummer store muligheder for både succes og investering

Alice Lotinga er en velbevandret kvinde på projektmarkedet. Resultaterne taler for sig selv, og med blikket skarpt rettet mod udviklingen og nye projekter har den ambitiøse og ærgerrige direktør for STAD Projekt taget hul på 2021 i fuldt firspring.

 

-Vi har det sidste års tid haft mange gode cases på lejemarkedet. Det er et område, hvor vi kan mærke, at kunderne kommer til os af to årsager. Dels at vi har succes på det område, og det har genereret en stor energi hos os på den enkelte opgave, samt det faktum at vi, jo tidligere vi kommer ind omkring projektet, kan byde ind med vores erfaring omkring hvad der virker og mangler, både lokalt og i markedet, fortæller Alice Lotinga med den begejstring, der altid har kendetegnet hende.

 

Lejeprojekter i Store Kongensgade i hjertet af København, projektet Kronborg Strand i Helsingør og Bryggerpladsen i det gamle Ølstykke er alle opgaver, der har vist kvaliteterne og den stærke struktur, som medarbejderne hos Alice Lotinga og STAD Projekt arbejder med og ud fra.

 

-Når vi er inde over projekterne tidligt, så er det lettere at påvirke dem. Vi minder nogle gange om enkle og praktiske beslutninger. Hvis der er en grillplads i gården, så husk en vaskestation dertil. Det gør det hele lettere. Hvis man har et gårdmiljø, så sørg for at der en mulighed for strøm, når ungdommen sidder dernede med deres computer. Sidst men ikke mindst, så husk store skraldespande, som rotterne ikke kan gå i. Det er de små ting, der, i samspillet med de store linjer, skaber et helstøbt og let at udleje-projekt, understreger Alice Lotinga.

Når samtalen falder på mulighederne i 2021 og de kommende år, så er direktøren for STAD Projekt klar i spyttet.

 

-Hos STAD Projekt tror vi på, at lejemarkedet vil fortsætte sin udvikling. Både i form at nye projekter, hvor investeringen også sker, fordi flere aktører ikke vil holde pengene i banken, og så også fordi, der er gode udviklingsmuligheder for leje i Københavns omegnskommuner. Der er eksempelvis stadigvæk stor mangel på ungdomsboliger, og her kan vi byde ind med både viden, historik, udlejning og idéer hos STAD. Så vi skal fortsætte 2021 med det, som vi er gode til og så udvikle nye, stærke samarbejdspartnere og samtidig fortsætte med at levere for dem, vi allerede har tilliden og tiltroen til, afslutter Alice Lotinga.

 

STAD Projekt kan også hjælpe dig med dit projekt og din udlejning. Kontakt os på telefon: 40 58 29 30