STAD Projekt ansætter vellidt og kompetent profil fra branchen

- 7. januar 2022 - Af Redaktionen

Da champagnepropperne sprang, og 2021 skiftede til 2022, markerede det også starten på et nyt job for 29-årige Christoffer Kielgast, der er tiltrådt som projektleder hos STAD Projekt. 

Det er fine ord, der bliver sat på STAD Projekts seneste ansættelse frem mod et spændende 2022, hvor der både er sat nye projekter i søen og skal udvikles nye muligheder sammen med samarbejdspartnere for virksomheden på Østerbro. 

Lars Bo Christensen, partner i STAD Projekt og aktør på boligmarkedet og det finansielle marked i en menneskealder, er glad for at få Christoffer på holdet. 

- Christoffer er blevet anbefalet af flere aktører i branchen. Det er mange pæne ting, der bliver sagt om ham. Vi bed også mærke i Christoffer, da han havde sin gang hos kollegaer på projektmarkedet. Vi får en projektleder ind, der har erfaring med projektsalg, er utrolig god til netværk, og så skal Christoffer hjælpe med at få endnu flere spændende projekter på hylderne samt lede udvalgte projekter. Vi er glade for at kunne byde ham velkommen på STAD-holdet, fortæller Lars Bo Christensen. 

Christoffer Kielgast har som nyeste mand på kontoret på Østerfælled Torv allerede mærket den særlige ånd, der er hos medarbejderne hos STAD Projekt, og er allerede i fuld gang med at opdyrke muligheder. 

- Jeg trives utrolig godt med at arbejde med projekter. Det, at der er mange facetter i arbejdet, passer godt til mit temperament. Jeg skal både kommunikere, eksekvere og holde boldene i luften. Det er jeg god til. Der er ikke to projekter, som er ens. Samtidig har STAD Projekt et kæmpe netværk i projektmarkedet, og jeg kan godt lide at skabe og vedligeholde relationer. Derfor følte jeg, at der var et godt match. Jeg kan godt lide at bidrage til varer på hylderne og taler lige så fint med en entreprenør som med en direktør. Netop i spændet mellem disse giver det mening for mig, så jeg er glad for at være om bord og vil fortsat række ud i branchen efter projekter og potentiale, afslutter Christoffer Kielgast. 

STAD Projekt har 15 ansatte på kontoret på Østerfælled Torv 10 på Østerbro.