STAD Projekt forfremmer Katrine Enø til projektchef

- 4. januar 2021

STAD Projekt har gennem 2020 løst mange opgaver for sine kunder. Lige fra de første streger, der skulle sættes på nye projekter, til udlejning af færdige ejendomme i hjertet af København. Opgaverne er blevet løst til kundernes store tilfredshed, og bag dette står holdet af dedikerede medarbejdere i marken og på kontoret på Østerbro.


Årets resultater bevirker også, at STAD Projekt forfremmer projektleder Katrine Enø til projektchef. Om forfremmelsen fortæller direktør og medejer af STAD Projekt Alice Lotinga.

- Hos STAD Projekt brænder vi for vores arbejde, for vores kunder og for vores projekter. Det skal man kunne mærke, når man er i dialog med eller møder os. Vi tror på en nærværende relation, hvor man som kunde skal og kan føle sig tryg ved vores håndtering og arbejde på et projekt. Det er det, jeg står for. Og det er også det, som Katrine er kendetegnet ved. Jeg tror på, at når man over tid har leveret en indsats, der både er udslagsgivende i resultaterne, men som også bidrager til hele holdets indsats, så skal det belønnes. Katrine er en ung, stærk kvinde, der om nogen viser, at sult og viljen til at skabe resultater kan sikre netop disse. Jeg er meget tryg ved at have hende ombord, fortæller Alice Lotinga med synlig stolthed i stemmen.

På Østerfælled Torv sidder 30-årige Katrine Enø og er stolt over den ihærdighed, som gennem de sidste syv år i ejendomsbranchen og særligt de sidste tre hos Alice Lotinga er blevet bemærket og nu belønnet.

- Jeg er glad for, at min indsats, ikke bare på et enkelt projekt men over hele linjen, er blevet bemærket og anerkendt. Det er rart, når man er på markedet for at gøre en forskel for projektkunderne, at ens nærmeste chef også oplever én som afgørende for fællesskabets succes, fortæller Katrine Enø og fortsætter.

-Det konkurrenceelement, der findes i projektmarkedet, det elsker jeg.
Vi skal gøre en forskel, og vi skal hjælpe kunderne i mål. Uanset om det er input, indspark eller indsats, så skal vi være der 100 procent. Den del animerer mig til at arbejde endnu hårdere og sikre endnu bedre resultater for kunderne, fortæller Katrine Enø.

I 2021 er missionen klar for STAD Projekt. Der skal indfries en masse nye og spændende projekter, udlejes en masse boliger i København og opland, og samtidig skal der afholdes møder med nye aktører på det Sjællandske projektmarked.

Har du et projekt, som du ønsker, at STAD Projekt skal kigge på eller hjælpe til med, så kan du kontakte Katrine Enø på telefon: +4521166216