STAD Projekt kan præsentere sjældent nybyggeri til salg på Frederiksberg

- 4. november 2021 - Af Redaktionen

STAD Projekt tager inden længe hul på salget af et nyt byggeri med 33 lejligheder på Frederiksberg. Mere præcist på Fuglebakkevej 88 i det kendte Fuglebakkekvarter. 

Frederiksberg er et af Københavns mest attraktive områder. En bydel, hvor alle behov opfyldes, og hvor der er muligheder for alle. Her er man tæt på natur, kulinariske oplevelser, shoppingmuligheder og et område, hvor der sjældent bliver bygget nyt. 

Fuglebakkevej er et projekt, som direktør hos STAD Projekt, Alice Lotinga, forventer sig meget af. 

Dette er et byggeri, hvor bygherre har tænkt på detaljerne og på kvaliteten. Vi har haft et godt samarbejde i udviklingsfasen, og det bliver et projekt, hvor vi kan give køberne en unik mulighed på Frederiksberg. Et område, hvor der sjældent bygges nyt, og hvor dette byggeri giver mulighed for både et godt hjem og en god investering, fortæller Alice Lotinga, der har stor erfaring i projektsalgsmarkedet i København og fortsætter:

- Boligerne er velindrettede, der er tænkt moderne løsninger og her får køberne en unik mulighed for en bolig i et allerede eksisterende og udbygget kvarter, hvor boligerne er attraktive og nærmiljøet spændende og fyldt med kvalitet. 

Projektet på Fuglebakkevej 88 rummer lejligheder fra 66 til 153 m2 med 2 til 4 værelser, og priserne starter fra 3.995.000 kr. 

Ønsker du at høre mere om Fuglebakkevej-projektet, kan du rette henvendelse til STAD Projekt på eller gå ind på linket herunder:

https://fuglebakkevej88.dk/