STAD Projekt ønsker alle et godt nytår

- 31. december 2021 - Af Redaktionen

2021 blev et spændende år for medarbejderne hos STAD Projekt.

I løbet af 2021 blev der overdraget flere projekter her iblandt Bryggerpladsen i Ølstykke, Bydammen i Ballerup og Amager Strandvej 58 på Amager.

Fælles for alle projekterne er et godt samarbejde, en stærk kommunikation og et sigte mod at løse opgaverne tilfredsstillende for bygherre og kunder.

Der er her ved udgangen af 2021 allerede sat flere interessante og potente projekter sat i pipelinen.

Her tænkes blandt andet på Rådhus Have i Albertslund, Fuglebakkevej 88 på Frederiksberg og Store Kongensgade 100 i indre by.

Samtidig har vi ambitiøse projekter, der venter i 2022. Her kan nævnes Vinkelhuset i nordvest, 2. etape på Engvej 55 og ikke mindst Haslev Have i Haslev.

Medarbejderstaben er blevet udvidet med Veronika Hansen og Trine Buhelt, der har et indgående kendskab til både STAD Projekt og værdierne, som der arbejdes efter her.

I starten af det nye år kan STAD Projekt også præsentere en ny ansættelse, der både på det organisatoriske plan og det strategiske sigte vil givne virksomheden i de kommende år.

Året har samtidig budt på flere inputsgivende konferencer og netværksmøder, der har bidraget til en endnu stærkere relationsskabelse med kollegaer og kunder i branchen.

Godt nytår til alle jer, der har været en del af STAD Projekts 2021 – vi ser med store forventninger frem til 2022.

STAD Projekt-hilsner

Alice, Katrine og Lars Bo