I weekenden tog STAD Projekt-holdet hul på udlejningen af 4. etape af Rødovre Port

STAD Projekt og Gefion Group sætter gang i Rødovre Port etape 4

- 31. januar 2022 - Af Redaktionen

I søndags var der glade ansigter og smil på læberne i Rødovre, da STAD Projekt og Gefion Group tog hul på udlejningen af 4. etape af Rødovre Port med udlejningen af 286 lejligheder. 

En opgave, Katrine Enø, associeret partner hos STAD Projekt, har store forventninger til. 

- Vi har sammen med Gefion Group været i gang med Rødovre Port det seneste halvandet år. Vi nærmer os, at hele bydelen står færdig i 2023, og de 286 lejeboliger er lyse, godt indrettet og attraktive for mange, fortæller Katrine Enø. 

Hele området Rødovre Port er perfekt beliggende i et udbygget villakvarter tæt på S-tog og med hyggelige miljøer omkring sig. 

- Rødovre Port er en bydel i byen, og der er tænkt meget ind i det liv, som skal være i sådan et område. Her er både caféer og indkøbsmuligheder i stueetagerne. Samtidig har man et lille kvarter ind til Nørreport Station, og det er en afstand, som gør Rødovre Port utrolig attraktiv, understreger Katrine Enø. 

Attraktive lejligheder

Rødovre Port tilbyder lyse og moderne lejelejligheder, der er centralt placeret tæt på alt, hvad dagligdagen kræver af tilværelsen. Samtidig er Rødovre Port bundet smukt og æstetisk sammen af et gennemgående stræde med store træer, flotte plantekasser og et leverum, hvor liv og leg kan udfolde sig bedst muligt. 

Hele Rødovre Port-projektet er for STAD Projekt et udtryk for det gode samarbejde med Gefion Group og har sikret en god løbende udlejning, hvor lejerne er i centrum. 

- Vi har et rigtig godt og tæt samarbejde med Gefion Group. Vi oplever dem altid som værende lydhør, fleksible og ikke mindst fair over for lejerne. De har simpelthen forstået og altid navigeret efter, at tilfredse lejere er gode lejere, og den ros får Gefion Group også fra lejerne, når vi taler med dem, efter de er flyttet ind. Det giver en fantastisk ånd i både samarbejdet og løsningen af udfordringer, fortæller Katrine Enø.

Er du interesseret i en bolig hos Rødovre Port, kan du tilmelde dig her , hvor du kan skrive dig op og tilmelde dig nyhedsmail mv.