STAD Projekt tager hul på udlejningen af Øresundsvej 51

- 21. februar 2022 - Af Redaktionen

STAD Projekt tager på søndag d. 27. februar hul på udlejningen af de 39 etværelses lejligheder i hjertet af Amager og i fin afstand til alverdens muligheder for natur, strand og caféliv og med kort afstand til Købehavn. 

De 39 lejligheder er boliger for alle, og der er ikke krav om studiepligt. Samtidig er lejlighederne fra 35 til 59 m2, og der er eget bad og toilet til alle lejligheder. 

Katrine Enø, Projektchef hos STAD Projekt, ser frem til udlejningen af Øresundsvej 51. 

- Her har vi at gøre med attraktive boliger, der er lyse og med tæt afstand til København. Hos STAD Projekt har vi de seneste år oplevet, hvor attraktiv Amager er blevet, og det faktum, at de 39 boliger ikke har studiepligt, giver også mulighed for en spændende beboersammensætning. Vi ser frem til samarbejdet med Jesper Malling, CFP Ejendomme og Partnerselskabet Øresundsvej 51, som vi på andre tidligere projekter har haft et godt og smidigt samarbejde med, fortæller Katrine Enø. 

Super beliggenhed

Øresundsvej 51 er tæt på Lergravsparkens metrostation, Amager Bio og supermarkeder. Samtidig kan man som bosiddende på Amager nyde godt af Amager Strand på varme sommerdage og det store udvalg af gastronomiske smagsoplevelser i alle prisklasser. 

- Vi forventer, at boligerne bliver udlejet relativt hurtigt, da det er attraktive boliger i et spændende område. Det bliver godt og hos STAD Projekt glæder vi os til søndag, afslutter Katrine Enø.

Udlejningen af Øresundsvej 51 begynder på søndag d. 27. februar kl. 11.30. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til boligudlejning@stadprojekt.dk eller klik her.