STAD Projekts Katrine Enø på fornem nomineringsliste hos Estate Media

- 8. december 2021 - Af Redaktionen

Estate Media har netop offentliggjort den 35 mand lange nomineringsliste til ‘Ung i Ejendom Talentlisten 2021’. På listen finder man STAD Projekts associerede partner og projektchef, Katrine Enø.

Kriterierne for at blive udvalgt blandt de 35 navne på listen er klare og ambitiøse. De er blandt andet følgende:

Har talentet vist ambitioner for sit virke i ejendomsbranchen?

Er talentet et forbillede for andre unge i branchen?

Er kompetencer og organisatorisk placering relevant?

Hos STAD Projekt er nomineringen af Katrine Enø en naturlig konsekvens af det talent, som direktør og medejer Alice Lotinga ser udfolde sig fra første parket hver eneste dag.

-Katrine er ikke alene talentfuld, men har også en vilje, der sætter kompetencerne op med ambitionen om bidrage til enhver opgave. Både for vores kunder, vores projekter og for sine kollegaer. Derfor er jeg ikke overrasket over nomineringen, for det er også den feedback, som vi får fra vores kunder, fortæller en tilfreds Alice Lotinga.

Katrine Enø er stolt over nomineringen og føler, at det er et anerkendende klap på skulderen for den indsats, som den 31-årige kvinde leverer dagligt.

-Det er et utrolig stærkt felt, og det er et felt, som jeg er stolt over at være en del af. Jeg forsøger altid at bidrage med en stærk indsats, og når det bliver bemærket, så varmer det naturligvis. Det er altid vigtigt for mig, at kunderne synes, jeg er deres aktiv. Både når det kommer til eksekvering af og rådgivning på projekterne. Det er altid min drivkraft, afslutter Katrine Enø.

Hele Estate Medias nomineringsliste på ‘Ung i Ejendom Talentlisten’ kan ses her på side 35-47:

Klik her