Hele STAD Projekt-holdet står klar til at hjælpe dig

Tæt på hele verden

- 17. februar 2022 - Af Redaktionen

STAD Projekt og Gefion Group tager den 20. februar 2022 hul på etape 2 af Engvej 155 på Amager.  

Etape 2 byder på 290 attraktive boliger, og det er med at være hurtig, for den første etape blev udlejet på få måneder. En del af svaret på den hurtige udlejning skal findes i foreningen af lyse lejligheder i et område, hvor du er tæt på hele verden. 

Katrine Enø fra STAD Projekt fortæller her mere om det spændende og bynære område, hvor boligerne på Engvej 155 er beliggende. 

- Lejlighederne er tætte på Femøren metrostation, og på små 10 minutter står du i hjertet af København på Kongens Nytorv. Samtidig er der 700 meter til Amager Strand, hvor man kan nyde solskinnet eller vinterbade. Området omkring Engvej 155 byder også på mulighed for løb, naturoplevelser og alt det, du skal bruge, i form af fitness og supermarked, som faktisk er i ejendommen. Alt sammen bidrager til lejernes bekvemmelighed, fortæller Katrine Enø.

Boligerne, der udlejes, er fra 27 til 72m2, og alle boliger har eget køkken med køleskab med frostboks, kombiovn og 2-zoners keramiske kogeplader. Derudover er der skabsplads til service og køkkenting i både overskabe og underskab.  

Byens flotteste badeværelser 

Studieboligerne på Engvej 155 har nok byens flotteste badeværelser. I boligerne er badeværelset med glasvægge og fine fliser med et flot mørkegrønt skær.

Katrine Enø og STAD Projekt ser frem til udlejningen af boligerne på Engvej 155:

- Gefion Group er en skattet samarbejdspartner for STAD Projekt. Hele vores team syntes, at det er en fornøjelse at udleje boliger med Gefion Group. Vi kender dem indgående, og her er der altid et stort fokus på et godt samarbejde fra start til slut. Det gør også, at vi hos STAD Projekt altid kan udleje med ro i maven, afslutter Katrine Enø. 

Hele boligkomplekset har store tagterrasser, der opfordrer til fællesskab på varme sommeraftner og, der er ligeledes fællesrum med bordfodbold og bordtennis. Hvad venter du på?

Engvej 155 afholder åbent hus den 20. februar 2022 kl. 14.00. Skriv dig gratis op på www.engvej155.dk