Vi valgte STAD Projekt, fordi de ikke er bange for at løbe med bolden

- 2. juni 2020

I modsætning til William Shakespeares tragedie Hamlet, der som bekendt udspiller sig på slottet Kronborg, har alle lejere af de indbydende og lyse lejligheder på Kronborg Strand oplevet glæde og følelsen af at komme hjem.

Udsigten til Kronborg, naboer og direkte adgang til både hav og strand har uden tvivl været en medvirkende årsag til følelsen.

Da Pædagogernes Pension sammen med PFA stod over for udlejning af deres smukke lejeboliger placeret på Kronborg Strand, faldt valget på STAD Projekt, hvor direktør Alice Lotinga overraskede pensionskassen ved at leje alle 98 boligerne ud på tre måneder. En periode, der endda strakte sig over julen, hvor det ellers kan være svært at få mennesker ud til åbent hus og fremvisningerne.

Om valget af STAD Projekt og Alice Lotingas hold fortæller ejendomsdirektør for PBU, Daniel Hedemann Nielsen:

-Vi har arbejdet sammen med Alice ved tidligere lejligheder, og vi ved, hvad vi får med Alice og hendes team. De er proaktive og ikke bange for at løbe med bolden. De værdier, sammenkoblet med et unikt markedskendskab og en forståelse for vores tanker, var afgørende for vores valg af STAD Projekt til udlejningen af Kronborg Strand. Samtidig er vi overrasket over, hvor hurtigt de 98 boliger blev lejet. Det betaler sig, at STAD Projekt har processer for alt, og det viste sig også afgørende her. Så vi er meget tilfredse.

For Alice Lontinga er udlejningen og sparringen i byggeriet med PBU en perfekt case på et stærkt samarbejde og en klar, effektiv og markant udlejningssucces.

- Vi er hos STAD Projekt gode til at leje boliger ud, fordi vi sætter mange medarbejdere på projektet fra start. På den måde taber vi ingen potentielle kunder på gulvet. Vi arbejder struktureret, og mine medarbejdere forstår, at man ikke kommer sovende til udlejninger. Derfor kigger vi ikke på uret, men lægger den indsats i det, der skal til for at skabe resultater. I dette projekt teasede vi for projektet fire-fem måneder før på alle de platforme, vi ved, kunderne er. Det være Instagram, Facebook og på print, fortæller Alice Lotinga og fortsætter:

-Vi udfærdiger selv lejekontrakterne, og vi er vant til at navigere i de forandringer, der kan opstå, når man lejer boliger ud. Det ved alle, der arbejder i det markedet. Jeg tror, at vi har succes med vores udlejninger, fordi vi ikke ser udfordringer eller problemer, men bare har en ”lad os få løst det sammen”-tilgang til hele processen. Vi blev også inviteret ind i processen af de dygtige arkitekter, der var på opgaven, og her kunne vi også bidrage med vores erfaring og betragtninger fra markedet. Det tog små tre måneder, og så havde vi alt udlejet. Det er sådan, vi bedst kan lide at arbejde. Hurtigt, effektivt og i tæt dialog med kunden, afslutter Alice Lotinga.

Står du foran et byggeprojekt, hvor du skal bruge en dygtig, resultatorienteret og ambitiøse partner, kan du kontakte STAD Projekt på: 32 83 06 20

Se vores lejeboliger Se vores projektsalg