Om Alice Lotinga
Direktør STAD Projekt

Jeg går ind i en lejlighed som kunde – og mærker...

Mere end 23 års erfaring med projektsalg, og endnu flere totalt i ejendomsbranchen, gør Alice Lotinga til én af markedets mest rutinerede kapaciteter.

Det handler især om at være både ærlig og ydmyg:
- Jeg går altid helt i dybden. Sætter mig ind i alle forhold vedr. projektet – behov, materialer, kvaliteter og økonomi. Vores kunder og købere er aldrig i tvivl om at vi er på deres side, hele vejen. Det handler om gensidig respekt og om at vælge den helt rigtige løsning.
Alice Lotinga fylder konstant nye input og kompetencer i sin vidensbank ved at være nysgerrig og opsøgende på fremtiden, noget hun gerne deler, men også kræver af sine medarbejdere og samarbejdspartnere:
- Vi skal hele tiden være på forkant. Boligerne skal i dag kunne noget andet og mere, de skal bl.a. kunne huse dine, mine og vores børn, hjemmekontorpladser og i det hele taget være fleksible til mange af livets faser. Det stiller krav til bygherrerne og arkitekterne, krav, som vi ser det som én af vores fornemste opgaver at indfri, så køberne kan mærke det.
Projektdirektøren siger tingene fuldstændig som de er. Ikke meget pakkes ind, og det gør processer og arbejdsgange effektive og befriende fri for misforståelser og dårlig stemning.
Alice Lotinga tiltrækker og omgiver sig med dedikerede folk, som alle brænder for opgaverne, som tænker mennesker ind i mursten og værdsætter et rart og ærligt arbejdsmiljø:
- Jeg kan godt lide når folk har lidt power – noget menneskelig erfaring og faglig tyngde, og som ikke er bange for udfordringer. Dem løser vi jo sammen, altid, og netop dén fællesskabsfølelse er endnu mere tydelig nu med STAD, end nogensinde før.
Alice ELSKER sit job og sit personale. Hun trækker vejret gennem det. Hun elsker også sin familie, sine venner og den energi hun får af nærheden med sine nærmeste. Hun er generøs ud over det sædvanlige og giver gerne af både sig selv og sin tid, både privat og på jobbet. Det gamle hus i Gentofte fylder næsten lige så meget som storbyferier og lejligheden sydpå. Her kobler hun af sammen med familien og vennerne – og sin nysgerrighed og sine idéer...

Se vores projekter Læs mere om synergien mellem STAD Projekt og STAD Erhverv Mød vores medarbejdere

Mine medarbejdere skal kunne sætte sig i kundens sted – de skal kunne finde kundens behov, før behovet opstår…

Alice Lotinga

Direktør

Kontakt EDC Poul Erik Beck Projekt / STAD Projekt

Vi tilpasser os markedet og vores kunders behov. Kontakt os og lad os hjælpe dig på vej – og i mål.

EDC Poul Erik Beck Projekt / STAD Projekt
Bremerholm 29
1069 København S
+45 40 58 29 30
allo@edc.dk

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Projekt

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.