, st.
2000 Frederiksberg
Se alle 6 boliger
Kontantpris
kr. 5.450.000 - kr. 12.495.000

Fuglebakkevej 88

2000 Frederiksberg

6 boliger tilbage

Del bolig

Gammelt møder nyt i 33 nybyggede projektlejligheder, med indflytning maj 2023 hvor nytænkende arkitektur genskaber den klassiske Frederiksberg-fortælling om herskabelighed, uden at gå på kompromis med nutidens behov for et funktionelt hverdagsliv i luksus.

Hvor herskabelighed møder hverdag

Ejendommen på Fuglebakkevej 88 kan beskrives som arkitekttegnet hverdagsluksus med fokus på lysindfald. Uanset lejlighedstype får du en gennemtænkt rumfordeling, der særligt iscenesætter boligens centrale køkken-alrum og stue. De store vinduespartier giver alle rum en eksklusiv luftighed, mens solens stråler spiller ind over de naturlige trægulve.

Kvalitetsbevidst design og suverænt lysindfald

Hvor herskabelig skal din hverdag være? På Fuglebakkevej 88 får du en stor, lys lejlighed i et eller to plan midt i Frederiksbergs gamle bydel omgivet af dejlige haver og storslåede, historiske ejendomme. Et stort, grønt gårdrum, en altan eller tagterrasse, elevator og muligheden for at tilkøbe egen p-plads i den private parkeringskælder er også en del af pakken.

Læg særligt mærke til de enorme vinduespartier, der inviterer lyset ind i din bolig. Her træder den moderne livsnyders behov i karakter, og en innovativ arkitektur kommer på banen med detaljer, der kan mærkes i det daglige liv. Vi vil have lys i vores leve rum. Hvad er lækkert design og smukke materialer uden dagslys? Med store altandøre ud mod det private gårdrum og kæmpe vinduespartier mod nærområdet, bevæger vi os bort fra byens traditionelle karréejendomme og ind i en moderne livstilsbolig. Det er her, at følelsen af herskabelighed og frihed for alvor træder frem.

Et skulpturelt snedkerkøkken

Der er kræset for det gode håndværk i det smukke snedkerkøkken. Fra hver en glat skabslåge til det eksklusive valg af bordplade mærker man kærligheden til materialerne og respekten for snedkerarbejdet. Derudover er der lagt op til et funktionelt familieliv med gode hårde hvidevarer.

I et køkkenalrum, hvor man opholder sig meget, må køkkenet gerne skille sig ud og være et lille kunstværk i sig selv. Naturlige materialer og træets levende åretegninger er med til at give køkkenet et harmonisk udtryk, der kan nydes i mange år fremover.

Der er mange muligheder for forskellige tilvalg i projektet. Herunder Quooker, skabe m.m.

Moderne og praktisk livsnydelse

Det rummelige badeværelse er en sjældenhed i storbyen, men på Fuglebakkevej er det komfortable hverdagsliv vægtet højt. Derfor er der god plads i lejlighedens selvforkælelsesrum, der indeholder væghængt toilet, brusekabine og vaskesøjle med kombineret vaskemaskine og tørretumbler.

Designet er moderne og stilrent med elegante, store fliser i et råt betonlook, kvalitetsarmatur fra Grohe og et badeværelse med god plads til familiens håndklæder og toiletsager.

Solnedgang på altanen

Grillaftener med vennerne, eller et glas vin i aftensolen med en god bog i hånden? Der er mange måder at bruge sin altan eller tagterrasse på.
Alle lejligheder på Fuglebakkevej 88 får adgang til et solrigt uderum. Enten i form af en altan, en tagterrasse eller som direkte adgang til det grønne gårdrum fra stuelejlighederne.