Slagelsegade 11
2100 København Ø
Se alle 4 boliger
Kontantpris
kr. 4.895.000 - kr. 8.995.000

Slagelsegade - Sorøgade
Slagelsegade 11
2100 København Ø

4 boliger tilbage

4 helt unikke penthouselejligheder med store private terrasser og elevator.

Del bolig

Beliggenhed med det hele på indre Østerbro.
4 helt unikke penthouselejligheder med store private terrasser og elevator

Østerbro er Hovedstadens fredelige åndehul, men samtidig er bydelen fuld af liv og aktivitet. Når man bor på Slagelse-/Sorøgade, har man alle mulighederne i nærheden. Det hele er simpelthen inden for gåafstand. Uanset om det drejer sig om kunst og kultur, gastronomiske oplevelser, offentlig transport eller indkøbsmuligheder. Det største udvalg af supermarkeder og specialbutikker finder man på Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade, der hører til blandt byens bedste steder at shoppe, der bl.a. er med til at understrege gadens eksklusive arv. På Østerbro er man aldring langt fra grønne områder, som f.eks. Langelinie, Kastellet og Østre Anlæg. Fra Slagelse-/Sorøgade er der mindre end 300 meter til Søerne og Fælledparken, der udgør Københavns udendørs hot spots.

Omkring Slagelse-/Sorøgade finder man Østerbros højeste koncentration af caféer og restauranter, hvor selv de mest kræsne får lyster stillet. Når man selv står for maden, får man de dejligste råvarer i alle nabolagets spændende delikatesseforretninger.

Ejendommen Slagelsegade 11 / Sorøgade 1, som blev opført for mere end 100 år siden, er oprindeligt opført i 4 etager. Ejendommen er i dag en velfungerende andelsforening som nu etablerer en ekstra etage med velproportionerede ejerlejligheder i ét plan med altan samt adgang til skøn privat tagterrasse, hvor man vil kunne nyde den helt ekstraordinære udsigt over smukke Østerbro.