Stockholmsgade 59, Stockholmsgade 59
2100 København Ø
Se alle 0 boliger

Stockholmsgade
Stockholmsgade 59
2100 København Ø

0 boliger tilbage

Del bolig

29 nyrenoverede og eksklusive lejligheder med tagterrasser og altaner i én af byens bedst placerede ejendomme ? lige overfor Oslo Plads. Smuk, gammel og historisk bygning med bevaringsværdig facade mod Stockholmsgade og en fantastisk udsigt ud over Østre Anlæg.

FACADEN - SOM DENGANG
Facadepartierne mod både Dag Hammarskjölds Allé og Stockholmsgade bevares med det oprindelige udtryk og de smukke røde, gamle mursten. Ejendommen er omfattet af en fortidsmindebeskyttelseslinie, der løber parallelt med Østre Anlæg. Nye vinduer sættes i overalt i ejendommen, tro mod den oprindelige stil. De gamle hoveddøre istandsættes både mod Stockholmsgade og i gården - ligesom de store herskabelige opgange, som kan tage pusten fra enhver, med smukke detaljer, ?pausebænke? og masser af lys.

ALTANER, KVISTE - OG TAGTERRASSER
De skønne uderum enten mod gaden, gården eller på toppen af ejendommen etableres med respekt for de arkitektoniske linjer. Det samme gør de nye kviste, som vil tilføre både rum og lys i de øverste lejligheder. Rummelige altaner med sorte stålværn og både fælles og private tagterrasser, imødekommer de fleste byboeres store ønske om et uderum midt i byen. Tagterrasserne understreger følelsen af at ?bo på taget?, med skifergrå flader, rå trædæk og hvidt vandskuret murværk. En luksus af de sjældne ? med højt til himlen og forrygende udsigt ud over området og byens tage.

FÆLLES TAGTERRASSE
Den store fælles tagterrasse på toppen af ejendommen har plads til både spisepladser, solkroge og loungemiljøer.

MODERNE BOLIGER
Alle de 29 nyrenoverede lejligheder har smukke lyse egetræsgulve fra det anerkendte firma Tarkett, der med 130 års erfaring og rødder i stolte svenske træ-traditioner, producerer nogle af verdens bedste trægulve. Nye pladeradiatorer opsættes i alle lejligheder ? og badeværelser og toiletter får behagelig gulvvarme til kolde fødder. Boligernes moderne udtryk, med afsæt i bygningens årelange historie, understreges bl.a. i de flotte hvide fyldningsdøre, som sættes op både som hoveddør og med sortlakerede greb over alt indvendigt i lejlighederne.

STUER MED SJÆL
Store rum og gedigne detaljer er næsten synonym med Østerbro ? i høj grad også lejlighederne på Stockholmsgade 59. Masser af lysindfald og indretningsmuligheder gør det både skønt og ukompliceret at finde sig til rette og gøre boligen eksklusiv og personlig

MATERIALEVALG
Alle materialer i lejlighederne i Stockholmsgade er nøje udvalgt så de passer til ejendommens imponerende udtryk, og til tidssvarende ønsker om smukt design og praktisk funktion.
I alle lejlighederne på Stockholmsgade har det hæderkronede nordjyske TREND Køkken/Snedkeri kræset for køkkenerne i smukke, hvide rene flader - ud fra bevidstheden om, at det er tanker og viden om arkitektur og stemning, der giver drømme liv.
Smukke hvidolierede lamelplanker i eg pryder gulvene i lejlighederne på Stockholmsgade. I 130 år har Tarkett produceret nogle af verdens bedste trægulve med rødder i svenske træ-traditioner - og med nutidige krav til kvalitet, stil og holdbarhed i højsædet.

Der kan forekomme ændringer undervejs i projektet, hvorfor materialet er med forbehold. Der kan forekomme tekniske rørføringer, som ikke er vist på 3D-visualiseringerne.
Nogle af 3D-visualiseringerne viser eksempler på løsninger og materialer, som kan vælges mod en merpris. Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, findes i materialebeskrivelsen.
Billeder af bygningen, gården, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer. Plantegninger er ikke målfaste, og der tages forbehold for ændringer