Blegdamsvej 28, Fredens Gaard
2200 København N

Fredens Gaard - Blegdamsvej
Blegdamsvej 28
2200 København N

Luksuslejligheder på Nørrebro, Blegdamsvej 28

Del bolig

Eksklusive lejligheder med masser af muligheder for at komme udenfor. Boligerne i Fredens Gaard er placeret midt imellem to af Københavns mest attraktive bykvarterer. I den ene retning direkte til Skt. Hans Torv - et af de mest levende og hippe café- og restaurantområder på det Indre Nørrebro.


Der er tænkt over det gode byliv, da stregerne til boligerne i Fredens Gaard blev sat. Boligerne er indrettet med store lyse rum. Her giver de mange store lysindtag en fantastisk ramme om den personlige indretning. Alle boliger har direkte adgang til private uderum. Det er her, man finder ro og lader sjælen op. I alle lejlighederne i Fredens Gaard har det hæderkronede nordjyske TREND Køkken/Snedkeri kræset for køkkenerne i smukke, hvide rene flader - ud fra bevidstheden om, at det er tanker og viden om arkitektur og stemning, der giver drømme liv. På badeværelser og toiletter fuldendes følelsen af velvære og luksus med Trend Køkken/Snedkeris stilrene hvide badeværelsesmoduler og integreret vask. Æstetik og funktionalitet i ét.

Fra det vibrerende Nørrebro til det eksklusive Østerbro
Her ligger den legendariske biograf, Empire Bio, i Guldbergsgade, og de små gader omkring myldrer af liv og specialbutikker. På Skt. Hans Torv kan man nyde en brunch i solen i selskab med en skønsom blanding af intellektuelle bohemer, kreative studerende og børnefamilier. Går man i den modsatte retning fra boligen i Fredens Gaard, kan man på under fem minutter nå det fashionable område omkring Trianglen og Nordre Frihavnsgade på Østerbro. Her ligger finere spisesteder og butikker med kvalitetsvarer langs Østerbrogade, der forbinder bydelen med Hellerup. Østerbro er populær blandt børnefamilier og kendt for sine gode skoler og daginstitutioner.

Fredens Park og Fælledparken
Rundt om hjørnet fra Fredens Gaard, ligger Fredens Park. Parken er en lille perle af et grønt fristed for områdets beboere. Her er opført en legeplads for børnefamilier med trampoliner, gynger, klatrestativer og græs-arealer til solbadning, boldspil og gåture. Er man til en lang spadseretur ligger et af byens største grønne anlæg, Fælledparken, ganske nær. Parken blev anlagt fra 1906 til 1914, og er i dag fredet som en af byens vigtigste grønne områder.

Tæt på den nye metro
Med en placering tæt på Søerne og Østerbro kører de fleste bybusser i nærheden, og når den nyanlagte metrostation, Trianglen, åbner, vil man have mindre end fem minutter til fods. Metroen forventes at åbne ved Trianglen i første halvdel af 2019. Et strejf af det historiske København Den traditionelle okkergule farve var hyppigt brugt på mange baggårdshuse, der blev opført i de gamle kvarterer i København, blandt andet Nyboder og på. I Fredens Gaard går de okkergule flader igen som et tema, der binder hele byggeriet sammen og danner en smuk kontrast til de grønne træer og natur.


Der kan forekomme ændringer undervejs i projektet, hvorfor materialet er med forbehold. Der kan forekomme
tekniske rørføringer, som ikke er vist på 3D-visualiseringerne. Nogle af 3D-visualiseringerne viser eksempler på løsninger og materialer, som kan vælges mod en merpris. Beskrivelsen af de materialer, som følger med boligen, findes i materialebeskrivelsen.Billeder af bygningen, gården, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer. Plantegninger er ikke målfaste, og der tages forbehold for ændringer.