Rådmandsgade 44, Rådmandshuse
2200 København N

Rådmandshuse - Nørrebro
Rådmandsgade 44
2200 København N

Helt nybygget og stilren taglejlighed med dejlig udsigt over byens tage

Del bolig

Rådmandshuse består af 18 helt nye og lyse taglejligheder, beliggende på Rådmandsgade, centralt på Nørrebro. Lejlighederne fås i størrelser fra 61 - 110 m². De fleste er 3 eller 4 værelses lejligheder med forskellige indretninger og planer og er således ideelle for såvel enlige, som par eller som forældrekøb.


KOM OG SE EN AF DE FÆRDIGE LEJLIGHEDER:

ÅBENT HUS på søndag kl.12.30 på Rådmandsgade 42A, 5. sal.

Stilren, lys og velindrettet taglejlighed med bl.a. loft til kip. Til køberen, der har øje for gode materialer.

Projektet:
Alle lejligheder har et dejligt lysindfald, loft til kip, kviste og ovenlysvinduer, de fleste med mindre altaner eller franske altaner, i forlængelse af stuen. Der er dermed glimrende mulighed for at nyde udsigten over byens tage. Når du træder ind i lejlighederne, bliver du mødt af lys, luft og gennemtænkt indretning. Fælles for alle lejligheder er det flotte grebsløse køkken fra HTH og lækre hvidolierede ege plankegulve fra Moland. Lejlighederne bygges med store vinduespartier.

Ejendommen:
Klassisk og gedigen murstensejendom fra 1933 i gule mursten med tilhørende gårdmiljø, hvor venner og naboer kan samles. E/F Raadmandshuse er en velfungerende ejerforening. De seneste par år er der blevet renoveret altaner, skiftet vinduer samt udbedret facade. I forbindelse med etablering af taglejlighederne får ejendommen nyt tag samt etablering af nye vinduer på 5. sal. En renovering af ejendommens opgange vil i forbindelse med etablering af lejlighederne også blive udført.

Fællesfaciliteter:
Lejligheden har brugsret til eget kælderrum. Til ejendommen er der adgang til en gårdhave, der tilbyder beboerne et hyggeligt gårdmiljø. Her er der også er plads til at stille cyklerne samtidig med, at man kan nyde en kop kaffe ved at de hyggelige kroge i gården. Lejligheden er udrustet med dørtelefon. Ejerforeningen råder ligeledes over et antal p-pladser, som kan lejes af beboerne.


Område:
Placeret centralt i den indre del af Nørrebro findes lejligheden på Rådmandsgade i det populære Mimersgadekvarter. Flere afdelinger af Københavns Universitet ligger i umiddelbar nærhed af de kommende lejligheder, blandt andet Professionsskolen Metropol og den nye Niels Bohr Bygning, der fra 2019 skal huse store dele af det naturvidenskabelige fakultet. Beliggenheden er derfor helt i top, hvis du overvejer at hjælpe dine børn med bolig i studietiden. I nærheden ligger Universitetsparken samtidig med, at Sankt Hans Torv, Stefansgade, Nørrebroparken og Fælledparken er lige rundt om hjørnet. BaNanna Park befinder sig også et stenkast fra lejligheden og inviterer til hygge og afslapning hele året rundt. Inden for få hundrede meter findes diverse indkøbsmuligheder såsom Netto, Irma og Føtex. Ligeledes byder Nørrebros mange madsteder på uendelige muligheder, hvis man vil spise ude. Den centrale placering byder på let adgang til indre by, som kun tager 10 minutter på cykel. Ligeledes kan cyklister nyde godt af den hurtige og nemme adgang til den grønne cykelsti, der forbinder rekreative områder i København. Her kan bøde Østerbro og Frederiksberg nås på kun få minutter. Den kommende metro-ring vil medvirke til endnu hurtigere adgang til forskellige områder af København. Den nærmeste station vil være til at nå på 7 minutters gang eller 3 minutter på cykel.

Læs mere på www.rådmandshuse.dk