Amager Strandvej 122A, Cavalet House
2300 København S
Se alle 4 boliger
Kontantpris
kr. 6.495.000 - kr. 8.995.000

Cavalet House - Amager Strand
Amager Strandvej 122A
2300 København S

4 boliger tilbage

Fra fabrik til 24 eksklusive ejerlejligheder

Del bolig

Cavalet House ligger lige ud til Amager Strandpark og har en fantastisk udsigt til Øresund og den svenske kyst. Alle 24 lejligheder i Cavalet House er i bogstaveligste forstand enestående. Hver og en af dem er indrettet med udgangspunkt i den oprindelige arkitektur. Der er højt til loftet, der er dybde og rummelighed.


På den bedste strækning på Amager Strandvej lå en fabriksbygning, der blev opført i ordentlige, solide materialer i 1959.

Fabriksbygningen der lå lige ud til Amager Strandpark er forvandlet til 24 vidt forskellige og unikke boliger med masser af lys og luft og altaner med udsigt til Øresund. Ejendommen er med elevator og der er gulvvarme i alle lejlighederne.

Her får du ikke bare Amagers bedste beliggenhed men Amager Strands bedste beliggenhed. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra Amager Strandvej idet der både er træer og lille vej imellem. Her kan du ikke bo tættere på Amager Strandpark, beach volleyball, beach fodbold, kitesurfing muligheder, kano og kajakklub, lystbådehavn. Du har også kun få min. gåafstand til Amager Strand Metro, indkøb, institutioner, caféer og skoler. Kort sagt så er dette en klar beliggenhed 5 ud af 5.


Taget på Cavalet House er indrettet med stor fælles tagterrasse samt private terrasser til penthouselejlighederne, som alle byder på en fantastisk udsigt over Øresund. Her er en 1. klasses mulighed for at sole sig, smide skoene og slappe af efter en lang arbejdsdag eller invitere venner og naboer til et glas vin eller middag.

En duft af læder og havvand
Den oprindelige bygning blev opført af ejerne af lædervarefabrikken Hjort & Co, som kom fra en mindre fabrik på Strandlodsvej 48 i Sundby. Her blev der produceret kufferter og tasker under varemærket Rejs-Let.

I det nye domicil på Amager Strandvej 122, med en uforstyrret udsigt til Øresunds bølger, blev den senere så kendte skalkuffert udviklet. Maskinerne begyndte at køre i døgndrift for at producere kufferter til de rejsehungrende danskere, attachemapper til det blomstrende erhvervsliv og beauty-boxes til tidens moderne kvinder.Året var 1959
.
Samtidig gik en af de første jet-passagerfly, Caravellen, på vingerne. Samtidens fascination af den nye flytype var stor, inklusiv ejerne af Hjort & Co. De blev inspireret til at ændre navnet på kuffertmærket Rejs-Let til, hvad der snart skulle blive til det verdensomspændende kuffertbrand, Cavalet.